April 18, 2024, 08:35:46 PM

Author Topic: forum pairs...  (Read 22842 times)

Re: forum pairs...
« Reply #90 on: August 25, 2006, 09:09:21 AM »
Quote from: Organic link=topic=20287.msg213244#msg213244

[quote
well i eh sure..but berris not with stern also? hm parry shot and thign
 well at least
TI COULD rest asured hardest is he own alone. it seems no one else eh want him.  :rotfl: :rotfl:

Organic yuh forget to mention de best match on dis forum ...MY BAMSEE AND YOUR FACE .....I still amazed ah de resemblance...when ah see de pictures ah de TO sweat de odda day, ah tort meh kakahole had ah twin. ::)
??? ??? ??? ???

...wuh yuh confused about  ??? ???

« Reply #91 on: August 25, 2006, 09:12:29 AM »

[quote
 well at least
TI COULD rest asured hardest is he own alone. it seems no one else eh want him.  :rotfl: :rotfl:

Organic yuh forget to mention de best match on dis forum ...MY BAMSEE AND YOUR FACE .....I still amazed ah de resemblance...when ah see de pictures ah de TO sweat de odda day, ah tort meh kakahole had ah twin. ::)
??? ??? ??? ???

about....yuh age i thought yuh was a big man..not in standard 4 or 5. but unlike yuh boy Ti i go laugh it off..lol ..and say good come back take win ..
Perhaps the epitome of a Trinidadian is the child in the third row class with a dark skin and crinkly plaits who looks at you out of decidedly Chinese eyes and announces herself as Jacqueline Maharaj.- Merle Hodge

Offline kandi_tt

« Reply #92 on: August 25, 2006, 09:18:52 AM »
ah was readin up some ole posts and end up trying to remember d lil pairings we've had here...but ah need ah lil help..

ah know it was...

morvant and d oman he was supp to marry at half time in germany..

jodie and Q...

jodie and the hornerman...

TI and TT...

recently... general's daughter and cocapanyol....

**edit...ah lil help on dis one too..

stern and ??????....disgruntled....

**edit...how i of all people could forget dis one..

TI and HARDEST....  :rotfl:

well at least TI COULD rest asured hardest is he own alone. it seems no one else eh want him.  :rotfl: :rotfl:

lookie here berris....poeple havin good talk an nice lakaray in dis here thread...doh come getting personal and disrespective nah man...schupssssss....
iNnOcEnT aNd UnInFoRmEd...

« Reply #93 on: August 25, 2006, 12:19:42 PM »

[quote
 well at least

??? ??? ??? ???

about....yuh age i thought yuh was a big man..not in standard 4 or 5. but unlike yuh boy Ti i go laugh it off..lol ..and say good come back take win ..

wait wait wait ...so how come you cyar see de humour in wha I post,why you taking it serious ,me eh even vex wid yuh picong bout Stern but you mad now becuz I drop some back on yuh....wham yuh vex becuz ah de picong or de fact that yuh might be mey kakahole twin  ;D......ah jes playing bro,lighten up, if yuh roll ah ball out an I kick it back doh get vex ...but say wha... yuh want win alright dread take it ..... :beermug: :beermug:

« Reply #94 on: August 25, 2006, 12:37:43 PM »
ah was readin up some ole posts and end up trying to remember d lil pairings we've had here...but ah need ah lil help..

ah know it was...

morvant and d oman he was supp to marry at half time in germany..

jodie and Q...

jodie and the hornerman...

TI and TT...

recently... general's daughter and cocapanyol....

**edit...ah lil help on dis one too..

stern and ??????....disgruntled....

**edit...how i of all people could forget dis one..

TI and HARDEST....  :rotfl:

well at least TI COULD rest asured hardest is he own alone. it seems no one else eh want him.  :rotfl: :rotfl:

lookie here berris....poeple havin good talk an nice lakaray in dis here thread...doh come getting personal and disrespective nah man...schupssssss....

...nothing is personal, is 'nice lakaray' right ,so dais all I was doing.. wham you feel your face more qualify than Organic own to be de twin ?
...relax yuhself gyul...if yuh eh like meh humour....simple...DOH LAUGH ..

« Reply #95 on: August 25, 2006, 12:42:46 PM »

NOW SERVING 41 AND 42

« Reply #96 on: August 25, 2006, 12:53:59 PM »

NOW SERVING 41 AND 42

dutty haul yuh #$%$@@$%^%&&*&^%$##@  ....43...44.. ;D

« Reply #97 on: August 25, 2006, 12:56:50 PM »

NOW SERVING 41 AND 42

ah done tell yuh my ticket say 48

Yuh burnin troo people like bush fire

Pace yuh flickin self nah....yuh cousin have ah whole season wit coventry to get hard pong

At de rate you goin yuh go line up across from flex and tallman by nex month  :devil:

« Reply #98 on: August 25, 2006, 01:01:25 PM »

NOW SERVING 41 AND 42

ah done tell yuh my ticket say 48

Yuh burnin troo people like bush fire

Pace yuh flickin self nah....yuh cousin have ah whole season wit coventry to get hard pong

At de rate you goin yuh go line up across from flex and tallman by nex month  :devil:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:    :rotfl:   

« Reply #99 on: August 25, 2006, 10:42:18 PM »
 :rotfl:  :rotfl: alyah is kixing yes ,berris yah give d  man win... wah alyah lucky this could be a lot worst
is berris not really upset over this ,is small ting then no horrors ;D

Offline cocoapanyol

« Reply #100 on: August 26, 2006, 11:26:56 AM »
:rotfl:  :rotfl: alyah is kixing yes ,berris yah give d  man win... wah alyah lucky this could be a lot worst

Yuh know..when Berris first make he post bout Organic and ting...ah was lil confused and ah figure he giving ah nasty picong eh because when man tell yuh dat yuh face look like dey bamsee, dey not usually complimenting yuh.  So ah went back an check de pictures and dem and take ah look at Organic face and tell ah tell mehself...But Berris have ah NICE bamsee boy.  He must be does look good on he belly.
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good either.

« Reply #101 on: August 26, 2006, 12:50:25 PM »

Yuh know..when Berris first make he post bout Organic and ting...ah was lil confused and ah figure he giving ah nasty picong eh because when man tell yuh dat yuh face look like dey bamsee, dey not usually complimenting yuh.  So ah went back an check de pictures and dem and take ah look at Organic face and tell ah tell mehself...But Berris have ah NICE bamsee boy.  He must be does look good on he belly.

lol ...Cocoopanyol, if yuh tackling Organic in smart den say so nah ,yuh eh hah to go thru all dah lyrics,buh ah feel yuh wasting yuh time doe, becuz ah read in ah nedda thred wey he say he eh want nuttin wid anything smelling like crapo meat,...Now, usually when ah man tell yuh he face look like he Bamsee,he not really complimenting yuh ,yuh correct on dat ...but in your case it different you eh resemble my Bamcee ah hah tuh give yuh dat,yuh cute ting you, ...you more resemble ah part ah yuh own body ...just look bout ah inch forward from yuh kakahole .... :devil:
« Last Edit: August 26, 2006, 01:14:24 PM by berris »

« Reply #102 on: August 26, 2006, 01:32:38 PM »
Coco what we discuss last night ?

Didn't ah say dat "IT" is dey most beautiful ting in this world ???
So when people say ya resemble IT and or call ya dat...is tur SMILE and say thank you bitch  ;D
but ah remembering what ya sista say bout ya fadda comfort...look ah want to dead with laugh again yes  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

btw Berris welcome to meh play ground. ah notice you reach and ya want to go on dey swing. :devil:

Offline cocoapanyol

« Reply #103 on: August 26, 2006, 02:39:02 PM »

lol ...Cocoopanyol, if yuh tackling Organic in smart den say so nah ,yuh eh hah to go thru all dah lyrics,buh ah feel yuh wasting yuh time doe, becuz ah read in ah nedda thred wey he say he eh want nuttin wid anything smelling like crapo meat,...Now, usually when ah man tell yuh he face look like he Bamsee,he not really complimenting yuh ,yuh correct on dat ...but in your case it different you eh resemble my Bamcee ah hah tuh give yuh dat,yuh cute ting you, ...you more resemble ah part ah yuh own body ...just look bout ah inch forward from yuh kakahole .... :devil:

Now yuih see how you stay?  You make yuh picong wid Organic, ah make ah lil joke bout it and now yuh have tuh go dong in de gutter and start tuh call me nasty names.  Anyway in my post I call yuh ah name brudder?  Anyway, in my post I disrespect yuh?  Yuh mean tuh tell meh dat dat is de only way yuh could make ah joke, pass ah picong?  is tuh go dong in de gutter? but daise ok brudder...if dat is how yuh does enjoy yuhself.

Cana girl...yuh was right eh.  I bow to your wisdom and ah go take yuh advice in future.  Sorry sister fren.
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good either.

Offline cocoapanyol

« Reply #104 on: August 26, 2006, 02:56:23 PM »

So when people say ya resemble IT and or call ya dat...is tur SMILE and say thank you bitch  ;D
but ah remembering what ya sista say bout ya fadda comfort...look ah want to dead with laugh again yes  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

btw Berris welcome to meh play ground. ah notice you reach and ya want to go on dey swing. :devil:

Well Cana girl...ah apologise tuh yuh in meh odder post fuh not listening tuh yuh wisdom.  Yuh right fuh sure.  And ah not offended by what he say because I know I beautiful and ALL parts ah meh body nice.  Is only when yuh have low selfesteem and low self confidence dat people could make yuh feel bad when de attack yuh looks.

De problem wid he is dat he didn't realise dat I was COMPLIMENTING him and he turn rong and start tuh behave gutterish.  All ah know is dat he must be have some serious ESP tuh know dat de lips on meh face resemble me odder lips because ALL beautiful.

« Reply #105 on: August 26, 2006, 05:52:54 PM »

Now yuih see how you stay?  You make yuh picong wid Organic, ah make ah lil joke bout it and now yuh have tuh go dong in de gutter and start tuh call me nasty names.  Anyway in my post I call yuh ah name brudder?  Anyway, in my post I disrespect yuh?  Yuh mean tuh tell meh dat dat is de only way yuh could make ah joke, pass ah picong?  is tuh go dong in de gutter? but daise ok brudder...if dat is how yuh does enjoy yuhself.

Cana girl...yuh was right eh.  I bow to your wisdom and ah go take yuh advice in future.  Sorry sister fren.

What nasty name I call you ? If yuh ting nasty dais your problem all I do is describe wey it is , you is de one wey label it as nasty and call it ah 'gutter' :devil:
....so wait, when picong sharing it only have certain ting yuh cud say right ?
or it only have certain ting I cud say..I cuss yuh out ? I call yuh any 'nasty names'?...steuupps .... I wasn't disrespecting yuh, all I was doing was keeping in line with the topic and I call out mey pairings in picong...it come like dem yankee and dey 'yo mama' jokes yuh tink man really disrespecting one an nuddah mothers ? ....if yuh cyar take talk den doh give,once yuh jumpeen yuh is fair game ...dais all, no disrespect pure shit talk and picong ..

p.s I doh be on mey belly unless ah gyul below so if yuh want tuh know how ah does look on mey belly yuh go had to go underneath and hold up ah mirror. :devil:
« Last Edit: August 26, 2006, 06:08:43 PM by berris »

« Reply #106 on: August 26, 2006, 05:58:00 PM »

Well Cana girl...ah apologise tuh yuh in meh odder post fuh not listening tuh yuh wisdom.  Yuh right fuh sure.  And ah not offended by what he say because I know I beautiful and ALL parts ah meh body nice.  Is only when yuh have low selfesteem and low self confidence dat people could make yuh feel bad when de attack yuh looks.

De problem wid he is dat he didn't realise dat I was COMPLIMENTING him and he turn rong and start tuh behave gutterish.  All ah know is dat he must be have some serious ESP tuh know dat de lips on meh face resemble me odder lips because ALL beautiful.

...even if we take yuh word for it,seeing is believing ....and touching is de naked truth,bring it out leh we see for we self or leh Organic examine it,you cud tell we anything  :devil:

« Reply #107 on: August 26, 2006, 06:10:48 PM »

.....and de slide and seesaw and merry-go-rong and de .....

« Reply #108 on: August 27, 2006, 12:17:45 AM »

eh eh dey last time somebody use dey dey seesaw...dem see and saw and wanted more  :wavetowel:
ya cyah handle dis merry-goth-rounth..berris
and de wha  :devil: doh whole back...lemme hear it

<place reply here>
« Last Edit: August 27, 2006, 12:20:02 AM by TriniCana »

« Reply #109 on: August 27, 2006, 03:22:31 PM »

eh eh dey last time somebody use dey dey seesaw...dem see and saw and wanted more  :wavetowel:
<place reply here>

Lookhim ah mean Rookmin ...say dat in english for mey nah ...

« Reply #110 on: August 27, 2006, 03:37:50 PM »

<place reply here>

Lookhim eh - honey if you only know  :devil:
anyways stick to ya last word..."nah" plus ah doh do ting twice without profit....
« Last Edit: August 27, 2006, 03:46:01 PM by Rookmin Vadwaitee Maharaj »

« Reply #111 on: August 27, 2006, 06:12:13 PM »

<place reply here>

Lookhim eh - honey if you only know  :devil:
anyways stick to ya last word..."nah" plus ah doh do ting twice without profit....

if I only know what ? gyul doh make meh laugh nah yuh saying thing and eh want tuh expalin... wha yuh mean by ''and de wha  :devil: doh hold back ..leh meh hear it ''..what de arse dat suppose tuh mean ?? when yuh ready tuh talk english check meh ...or yuh cyar make ah complete sentance ....leh meh hear it ..

« Reply #112 on: August 27, 2006, 06:43:51 PM »
Oh god alyah go kill me you know :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Offline ZionYouth

« Reply #113 on: August 27, 2006, 08:36:33 PM »
Wha it is goin on over here boy.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

« Reply #114 on: August 28, 2006, 05:59:22 AM »
TCana change she name up on PPL have meh confused. It seems like Beris confused to cause he didn't know it was Cana he talking tuh :rotfl:

« Reply #115 on: August 28, 2006, 08:33:29 AM »
Buh wha de arse is dis ...fuh real... she ketch meh dey yes  :rotfl: