Sports => Football => Topic started by: warmonga on October 14, 2005, 09:41:48 AM

Title: T&T VS Bharin
Post by: warmonga on October 14, 2005, 09:41:48 AM
For de fareign crew who will not be able to visit T&T due to Bills, no vacation time left , wifee mad wid yuh,.. Yu doh wah carry yu gal because yu know nuff Trini gal go be a stadium,...  and visa problems  how we go see de 1st leg game...Lets start blowing up Telemundo wid emails..I watching Telemundo for years now..Yow dem does show some interesting things pon telemundo..Mi hear one bwoy a talk bout dem a Perverts becya dem showing some gal brest feeding her pickiny.....A wah wrong wid this yute?..wey him wah see man in tight pants!!!!! Telemundo nice nuh rass.. Mi see f**k wey wid ESPN.. I watching de Spanish Stations ..I swear dat man buss mi flicking speaker when stern score dat second goal!!!!!!!!!!! Time tuh blow up Telemundo wid emails..
warmonga...
Title: Re: T&T VS Bharin
Post by: JDB on October 14, 2005, 10:11:33 AM
That is the last thing telemundo want to show.

We in a monkey pants this time because bahrain jsut as small as we.

I feel the best bet is to canvas them asian stations and see what they showing, other than is homeview again.
Post by: superoli on October 14, 2005, 10:24:27 AM
I am pretty sure eurosport will show it and they should be on PPlive
Post by: warmonga on October 14, 2005, 10:27:25 AM
But I cya understan Unknown Language!!!!!! ;D
warmonga...
Post by: greenpea on October 14, 2005, 10:29:36 AM
It's amazing that so many of us have the same problems.....
Post by: arrow on October 14, 2005, 05:41:19 PM
But I cya understan Unknown Language!!!!!! ;D
warmonga...

me neither...so hopefully we don't have to rely on TV J