General => General Discussion => Topic started by: WestCoast on November 09, 2007, 08:16:29 AM

Title: For the iPod users.
Post by: WestCoast on November 09, 2007, 08:16:29 AM
check this gadget (http://www.myvu.com/Products/ipod_solop/HomePage.html)
I go have to buy an iPod jez to use this gadget ;D
Title: Re: For the iPod users.
Post by: cocoapanyol on November 09, 2007, 08:22:40 AM
West...yuh have ah iPod?  Hear nah...dem ting real fancy oui.  I tinkin bout buyin one jes tuh play rong wid all de fancy ting it could do.  Meh manager at work have one.  Ah tell yuh...people inventing some serious ting dese days yes.
Post by: WestCoast on November 09, 2007, 08:32:10 AM
West...yuh have ah iPod?  Hear nah...dem ting real fancy oui.  I tinkin bout buyin one jes tuh play rong wid all de fancy ting it could do.  Meh manager at work have one.  Ah tell yuh...people inventing some serious ting dese days yes.
just fa spite i go have to buy an iPod as day have dat gadget :rotfl: :rotfl:
Post by: cocoapanyol on November 09, 2007, 08:36:20 AM
just fa spite i go have to buy an iPod as day have dat gadget :rotfl: :rotfl:

you too idle!!