April 29, 2024, 06:54:27 AM

Author Topic: politricks innah TNT  (Read 937 times)

politricks innah TNT
« on: June 12, 2005, 08:43:53 PM »
Long time mi dey yah but mi a pass tru time after time..to much f**kery a gwan innah this forum dats why I try staying away.. any way Mi see Politricks a try divide tnt for good..  Why is it dem a try hang a likkle yute who jes get convicted and dem have big big war Criminal walking de streets?. Manning think sey if him hang one poor African yute de Murders innah TNT will stop?..TNT need to stop dat Bullfrog URP system dem have..is peer criminals a run dat..whole heap a so call Muslims running dat URP Somethin.. TNT need fi stan up and tell manning fi puck off ..I am shocked what is going on innah mi Birth land ..The sad ting bout it , is dat TNT people love it..dem na stop rate manning like sey him name is Mandela..   I do not rate de Death penalty innah TNT because if yu was ever locked up innnah TNT yu will know what I am talking bout .. ..
warmonga..
I looking for a 1 point against U.S.A ..3 points aginst Panama, 3 against Guatemala , 1 point aginst CR  and 3 against Mexico .. God bless mi Birth land..