March 28, 2024, 06:35:09 AM

Author Topic: **THE OFFICIAL HUNKS THREAD**  (Read 310297 times)

Offline cocoapanyol

Re: **THE OFFICIAL HUNKS THREAD**
« Reply #360 on: February 16, 2007, 01:51:17 PM »
Joel Berti

steups...meh picture eh showing up.  Queen, Cana..allyuh seeing it?  Ah have tuh go back and search.  Joel is de man ah could leave Mr. Abraham for.
« Last Edit: February 16, 2007, 02:42:39 PM by Mrs. John Abraham »
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good either.

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #361 on: February 16, 2007, 05:54:45 PM »
don't know this dude Coco...who he be?

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #362 on: February 16, 2007, 07:42:53 PM »
ay ay, look ah fine Fabio. Ent he about 90 now?

Ah cah make up meh mine about dis fella...

« Last Edit: February 16, 2007, 07:49:05 PM by Queen Macoomeh »

« Reply #363 on: February 16, 2007, 07:56:26 PM »
:thinking:

alright he have nice skin tone and one of dey most prefect nose ah ever come across
but that beard have cane-row potiental

You getting lil rediculous now.  Steups!!  Listen, jes because ah like meh Indian fellas, doh mean is ANYting Indian ah taking eh.  Please!!!  Ah figure by now, yuh shoulda get de picture of meh tastes.

but wha dey jail....
i like dis one.
so ah cyal like dey head rap fellas and dem  ???
is only you ???

FINE
ah take meh good time and energy stay up till after 1 am looking fur ya Dear John boy...upload all he picture just to make sure meh "friend" Coco go have a little smile on she face. But NO is never enough fur allyuh in Brampton....allyuh seta Toronto wannabes.

i going and make new friends.. >:(

and by de way....doh try tuh pretend yuh like de Indian...You like de East Asia and I like de South Asia.  Leh we keep so.  De frendship go wuk good good.  No fight ...nuttin

Coco .. musbe de yellow turban .. red mite work

Offline cocoapanyol

« Reply #364 on: February 16, 2007, 08:35:36 PM »
don't know this dude Coco...who he be?

Yuh seeing de picture?  All dat showing up fuh me is a rex box!!  >:(

Anyway, ah discover he on a soap opera dey used tuh have in de evenings.  Dey does call dem Telenovas because is like a novel dat run fuh bout 10 shows or so on TV.  Start and finish.  BRaps.   No 10 years running on tv.  Leh meh go an see if ah find de site.  It have some udder nice fellas from de show too but after it only show up ah X, I eh bodder tuh try and post no more.  Most ah dem is new faces, so it doh have plenty site wid dem.

ah coming back
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good either.

Offline cocoapanyol

« Reply #365 on: February 16, 2007, 08:41:07 PM »
OK Queen...check dis site..it have some nice faces dey...IMO.

http://www.mynetworktv.com/fh_about.html

Offline cocoapanyol

« Reply #366 on: February 16, 2007, 08:42:59 PM »

and by de way....doh try tuh pretend yuh like de Indian...You like de East Asia and I like de South Asia.  Leh we keep so.  De frendship go wuk good good.  No fight ...nuttin

Coco .. musbe de yellow turban .. red mite work

Nope...ah like meh turbans black and wrapped nice and neat not like ah  bed spread dat throw on widout any care.

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #367 on: February 16, 2007, 09:06:17 PM »
ah doh watch soaps so ah woon know de face...tanks fuh de site doh.

Coco girl tell dem stop interferring wid you and yuh eastern fellas nuh!

« Reply #368 on: February 16, 2007, 10:13:24 PM »
ah juss check which thread have de all time record for number of posts.

The "War in Lebanon" in number one spot with over 674 (25 pages that was mentored by Dutty)

followed by ....guess who ..??

The Official Hunks Thread with 367 (only at 13 pages - half way to number 1).

Dutty, yuh tink it have enuf hunks out there to push this to 25 pages?

« Reply #369 on: February 17, 2007, 01:53:29 AM »

The "War in Lebanon" in number one spot with over 674 (25 pages that was mentored by Dutty)

At some minutes tur 3 am ah come in here tur scan dey scene...."dis is not ah fete in here dis is madness".
p, i won't be surprise if it reach tutty pages if dem 2 continue putting a seta man wid headtie and head rap up in dis place.  >:(
Look at dem fellas, half ah dem ah hadda call UNCLE. Den dis next one bring in ah mills and boons fella name Fabio. You ain't see we reach were we going ?

Ah take meh good time and upload some nice looking fellas fur dem 2 tur remember dey "young" days, but no, ah get "oh dem is jailbait" and he still have meh mudda milk in he face and dey best one "he mudda and me dey same age and she go stone meh down". As ah matter ah fact, I feel I go help she pick up dey stone. >:(

p dey ungrateful...

« Reply #370 on: February 17, 2007, 08:08:57 AM »

At some minutes tur 3 am ah come in here tur scan dey scene...."dis is not ah fete in here dis is madness".
p, i won't be surprise if it reach tutty pages if dem 2 continue putting a seta man wid headtie and head rap up in dis place.  >:(
Look at dem fellas, half ah dem ah hadda call UNCLE. Den dis next one bring in ah mills and boons fella name Fabio. You ain't see we reach were we going ?

Ah take meh good time and upload some nice looking fellas fur dem 2 tur remember dey "young" days, but no, ah get "oh dem is jailbait" and he still have meh mudda milk in he face and dey best one "he mudda and me dey same age and she go stone meh down". As ah matter ah fact, I feel I go help she pick up dey stone. >:(

p dey ungrateful...

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #371 on: February 17, 2007, 08:29:15 AM »
*hauls out de bartpan and start to full it up wid jello*

Ju-C, ah set like ah mapipire fuh yuh, come...

You like dem lil boys, go brave. Jes doh bring dem fuh me! Ay Ay.

I been dere done dat, buy de t-shirt, wash de t-shirt and it shrink. Now ah using it to wipe awf meh shoe.
Man hatta know de curves, de ways, de corners and de techniqueity of approach to circumnavigate all de one way, two way, dead end and roundabouts. Ah doh have time to be bawling behind you "NOT DERE BOY!! IS OVER SO!!

I am not a boy scout pack leader!

Ah doh need de 'all night long', dat is fuh you. At dis age, ah prefer de experience so dat when he done wid me ah feel as doh it was all night long in troot. Doh take dat slight, grasshopper. De lil boys nice to watch but when yuh done drive all dem ferrari and all dem mazarati, yuh does get tired wid de speed and look fuh ah rolls royce to sekkle in comfort and cruise.

At 21 meh favourite car was ah corvette. Now dat ah heading up de road, meh favourite car is a jag. Yuh doh drive a jag fass, yuh does take yuh time so when it hug ah corner, yuh does go rong sweet. All now so corvette jumping de curb and lick away de lampost, tires screeching. Yuh doh screech tires on a jag, girl.

Ah want to lay back and chat afterwards not to see de corvette jump up and run to go play video game telling me "oh babe, it's like so totally awesome!"

Yuh unnerstanning meh?

You go ahead wid yuh charitable donation, I good. Tanks eh? But no tanks.

Nowadays dem boy mudda is only tutty yuh know! And de granmudda is forty-five! You stop dere and feel anybody go pull knife on me fuh dey boy-chile.

~~~~

P, you self...

Offline cocoapanyol

« Reply #372 on: February 17, 2007, 09:09:09 AM »
ah doh watch soaps so ah woon know de face...tanks fuh de site doh.

Coco girl tell dem stop interferring wid you and yuh eastern fellas nuh!

Girl, me eh know what is dey problem yuh know.  Is like dey taking it personal or someting.  I eh tell dem ah doh like dem too, ah jes say ah have ah lil sorf spot fuh madras and dem.  Steups.  Like yuh say, it in de DNA....ah doh have no explanation.  So ah doh know why dey doh leave meh soulcase in peace.

Offline cocoapanyol

« Reply #373 on: February 17, 2007, 09:17:12 AM »

p dey ungrateful...

But what de jail is dis....is me yuh dey wid?  Look woman...doh let meh pull out meh pen and paper here fuh yuh eh.

I well grateful fuh de lil posts and dem yuh put up but I jes tell yuh dat ah doh want tuh make no jail.

Hear dis...yuh every bite een tuh ah young green mango?  Yuh know when yuh pick it too soon?  It looking like it might make a good chow and yuh get excited and yuh peel up and chop up and season up and when yuh ready tuh eat it and yuh take ah bit, de sourness gorn right tuh yuh brains and yuh screw up yuh face and yuh could hardly enjoy all de hard wuk yuh put intuh makin de chow in de first place.  So doh dig no horrors eh.  You keep posting whatever take yuh fancy and I go siddong here and watch and when necessary ah go droll and tears go come tuh meh eye like dem nice setta Indian Queen did post dey fuh meh early orn.

It have some produce dat jes nice tuh watch een de store and leave dey and some yuh put een yuh brong bag and take home.

OK...leh meh go back and luv up Mr. Abraham before he eh make no sada roti and bodi fuh meh fuh breakfast.

« Reply #374 on: February 17, 2007, 10:58:32 AM »
*hauls out de bartpan and start to full it up wid jello*

Ju-C, ah set like ah mapipire fuh yuh, come...

You like dem lil boys, go brave. Jes doh bring dem fuh me! Ay Ay.

I been dere done dat, buy de t-shirt, wash de t-shirt and it shrink. Now ah using it to wipe awf meh shoe.
Man hatta know de curves, de ways, de corners and de techniqueity of approach to circumnavigate all de one way, two way, dead end and roundabouts. Ah doh have time to be bawling behind you "NOT DERE BOY!! IS OVER SO!!
I am not a boy scout pack leader!

Ah doh need de 'all night long', dat is fuh you. At dis age, ah prefer de experience so dat when he done wid me ah feel as doh it was all night long in troot. Doh take dat slight, grasshopper. De lil boys nice to watch but when yuh done drive all dem ferrari and all dem mazarati, yuh does get tired wid de speed and look fuh ah rolls royce to sekkle in comfort and cruise.

At 21 meh favourite car was ah corvette. Now dat ah heading up de road, meh favourite car is a jag. Yuh doh drive a jag fass, yuh does take yuh time so when it hug ah corner, yuh does go rong sweet. All now so corvette jumping de curb and lick away de lampost, tires screeching. Yuh doh screech tires on a jag, girl.

Ah want to lay back and chat afterwards not to see de corvette jump up and run to go play video game telling me "oh babe, it's like so totally awesome!"

Yuh unnerstanning meh?

You go ahead wid yuh charitable donation, I good. Tanks eh? But no tanks.

Nowadays dem boy mudda is only tutty yuh know! And de granmudda is forty-five! You stop dere and feel anybody go pull knife on me fuh dey boy-chile.

~~~~

P, you self...

...come ???
If you want tur see me, you come, i here waiting wid whipcream and ah spoon.
Talking bout Jag and Covette steups....sounds more like ah Buick and Oldsmoblie...

you know what...you and Rufus enjoy yourself in dey OLDsmoble...ah go head up dey hill with Antoine in he cadillac....

ya know wha does get me with allyuh....if ah young man even wink in allyuh direction (coulda just be something was in he eye eh), one time allyuh have 4 way calling on dey phone telling allyuh frien' bout dey neighbour son and how he too young but he nice looking, den allyuh had dream bout he, and now allyuh fraid it go interfere with ya husband relationship, and wha bout dey kids....

so doh come with dey 'been dere and dey t-shirt shink'...everytime ya wipe ya shoe heel wid da same t shirt...you move dey cloth slow....slowly.   >:(

ah going and write meh Last Will now cause ah heading tur Brampton now

« Reply #375 on: February 17, 2007, 11:02:52 AM »

p dey ungrateful...

But what de jail is dis....is me yuh dey wid?  Look woman...doh let meh pull out meh pen and paper here fuh yuh eh.
I well grateful fuh de lil posts and dem yuh put up but I jes tell yuh dat ah doh want tuh make no jail.

Hear dis...yuh every bite een tuh ah young green mango?  Yuh know when yuh pick it too soon?  It looking like it might make a good chow and yuh get excited and yuh peel up and chop up and season up and when yuh ready tuh eat it and yuh take ah bit, de sourness gorn right tuh yuh brains and yuh screw up yuh face and yuh could hardly enjoy all de hard wuk yuh put intuh makin de chow in de first place.  So doh dig no horrors eh.  You keep posting whatever take yuh fancy and I go siddong here and watch and when necessary ah go droll and tears go come tuh meh eye like dem nice setta Indian Queen did post dey fuh meh early orn.

It have some produce dat jes nice tuh watch een de store and leave dey and some yuh put een yuh brong bag and take home.

OK...leh meh go back and luv up Mr. Abraham before he eh make no sada roti and bodi fuh meh fuh breakfast.

umm ah doh know where dat post come from inside meh Miss....ah blaming dey Limacol and dey Vicks inhaler.

....sorry eh :'(

Offline cocoapanyol

« Reply #376 on: February 17, 2007, 11:55:47 AM »

umm ah doh know where dat post come from inside meh Miss....ah blaming dey Limacol and dey Vicks inhaler.

....sorry eh :'(

arright den....jes post two nice man dey when de Limacol wear orf (it doh have tuh be Indian eh)...and we go be good tuh go.

« Reply #377 on: February 17, 2007, 12:32:55 PM »
quote]

arright den....jes post two nice man dey when de Limacol wear orf (it doh have tuh be Indian eh)...and we go be good tuh go.

Mammy always use ta tell meh never use dey word compromise until after ya married
but for some strange reason ah feel like ah hadda use dey word today :nailbiting:

so here...
Dey say he is East Indian alrigh

Dey also say dis one is East Indian also -but ah go call he Potiental Rogaine user

okay Miss :-[

Offline cocoapanyol

« Reply #378 on: February 17, 2007, 01:03:26 PM »
Right!!  Ah could wuk wid dat.  Bald head doh frighten meh as long as it eh come wid ah long greasy ponytail behind it.

« Reply #379 on: February 17, 2007, 02:33:22 PM »
tree (Ju-C, Queen and Mrs J. A) ah allyuh jokey oui!

all dis talk about bedroom manners making me laff ... young boy, mature men .. at de end of de day, men happy if dey get a little bit.  Doh get to carried away looking for a man who go take he time in de exploration of de feminine mystique (we are far and few between)

To prove my point ...

If a woman ask a man if he want to have sex ... 9 out a 10 times he go say yes

If a man ask a woman if she want to have sex ... 9 out a 10 times she go say NO.

I remember once meh pardner audition for a role in an "Adult" movie.  When he strip, everybody start to laff and de lead actress look at him an say "who yuh going to satisfy wid dat ting?"

Meh parnder watch she cut eye and say "Me".  :devil:

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #380 on: February 17, 2007, 03:02:14 PM »
*pelts a posey full of jello behine Jokey-C*

P...9 times out of 10 de madam does tell yuh no? hmm....

Well...ah doh want yuh feel bad so ah go hush... :devil:

« Reply #381 on: February 17, 2007, 03:04:58 PM »

when I ask ...

but i doh have to ask .. is she asking  :devil: :devil: :devil:

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #382 on: February 17, 2007, 03:06:33 PM »
 :rotfl: :rotfl: yuh scramble fuh dat come-back quick boy...LOL

in de words of a poster here, ah fugget who..

BIG UP!!  :rotfl: :rotfl: :beermug: :beermug: :rotfl:

« Reply #383 on: February 17, 2007, 03:10:00 PM »
:rotfl: :rotfl: yuh scramble fuh dat come-back quick boy...LOL

in de words of a poster here, ah fugget who..

BIG UP!!  :rotfl: :rotfl: :beermug: :beermug: :rotfl:

Mrs P read dis and she giggle and walk away ..

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #384 on: February 17, 2007, 03:17:58 PM »
I feel me and Mistress P go be good fren... :rotfl:

Give her my regards! All yuh stay warm. Ah going and cook. We having company tonight so ah hurrying to make it look like ah know what de france ah doing in de kitchen.

Offline cocoapanyol

« Reply #385 on: February 17, 2007, 11:12:26 PM »
[quote

If a man ask a woman if she want to have sex ... 9 out a 10 times she go say NO.

I feel yuh telling lie on Mrs. Pecan.

In any event, me eh know whey you get dem statistics from nah.  Obviously  nobody eh survey me!!

« Reply #386 on: February 17, 2007, 11:16:47 PM »

<stares>
is ah tencil ah jello you peltin behind people ?
ya have bad mind ?  >:(

wha happen, dey Buick shut down ?
Rufus dis-locate he spinal cord ?

talk to meh nah, tell meh ya story....
Demi had dey same problem and look wha happening wid she dese days...smiling from ear tur ear  ;D

« Reply #387 on: February 18, 2007, 07:21:11 AM »
[quote

I feel yuh telling lie on Mrs. Pecan.

In any event, me eh know whey you get dem statistics from nah.  Obviously  nobody eh survey me!!

dese single ppl statistics are anecdotal ... ah get dem from a player ex-pardner of mine.
Before he get married, he would hit on anything wid a pulse.  He say 90% of the time, de girl would say no.  But he would persevere as he new that sooner or later, he would get laid.  He was up to partner #83 when he finally met the girl he would marry.

As far as the other statistic, I hardly ever met a single man who would say no to a girl who ask him to have sex up front.

Offline cocoapanyol

« Reply #388 on: February 18, 2007, 09:00:10 AM »
[quote
I feel yuhdese single ppl statistics are anecdotal ... ah get dem from a player ex-pardner of mine.
Before he get married, he would hit on anything wid a pulse.  He say 90% of the time, de girl would say no.  But he would persevere as he new that sooner or later, he would get laid.  He was up to partner #83 when he finally met the girl he would marry.

As far as the other statistic, I hardly ever met a single man who would say no to a girl who ask him to have sex up front.

Yuh see?  Right dey is whey dat statistic was wrong. De source.  Ah player fella.  Is not dat de woman and dem didn't want tuh have sex when he ask, is dat dey didn't want tuh have sex wid HE.  Dat remind meh of ah fella ah used tuh know back home in mey young days.  He deserving tuh be on dis post in de looks department eh.  When ah tell yuh sweet looking, nice body.  God smile when he carve him out.  Anyway, despite all de good looks and ting, he was jes a pot hong when it come tuh woman.  Anyting dat stop 2 seconds he try behind. And smooth tongue?  Waayyyyy...he was good.  But yuh tink I put God out meh thoughts wid he?  and de more I say no, is de more he try.   >:( 

Any man who going through so much woman cyar be any good in my opinion.

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #389 on: February 18, 2007, 01:19:19 PM »
but why dis lil hyundai trying to interfere wid me?  :rotfl:

gahead girl, what ever make yuh feel like a big girl...come wid it.

Coco...dis goodly poll P have running doh really make sense to me, at all.