March 28, 2024, 05:17:24 AM

Author Topic: Dear Papa Gawd,  (Read 7203 times)

Re: Dear Papa Gawd,
« Reply #30 on: May 02, 2007, 04:01:12 PM »
a tray of sex on de beach........drinks.   ;D
:o :o :o :o
Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #31 on: May 02, 2007, 04:29:31 PM »
well...ah reach
dey fingerprint meh, den a cute guard akse meh to empty meh pockets but ah tell he dis is a catsuit so he leh meh pass troo de mental detector - it din go awf because...well..dats a nex' tory..

anyway, Zu who Lu send meh a blackberry so ah here texing in de people cell. Beulah and Merna over so watching meh. Ah tell dem I in dere for crimes of violence and ah plead insanitary to get a rejuice sentence. So dey not interferring wid me.

I good to go.

All yuh get everyting I sen'? Ah make sure ah went in de post orfice before de pohlice arrive.
Westcoast ah put de car in your name eh? And Socachatter ah buy de island...is when ah went to register it in de real estrate orfice dat dey hole' meh.

~~~~

Socachatter I had dem drinks...girllllll...Pigeon Point, now come back from whole day snorkelling, sun setting and...*watches everybody watching her*...sorry, dat tory not for in here.
Rookmin!! Is one fuh de books... :angel:

« Reply #32 on: May 02, 2007, 06:10:57 PM »
buh Queen when I went to pick up de car this is what i find

you give me de wrong addy?
eh eh ;D ;D
Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

« Reply #33 on: May 02, 2007, 08:07:16 PM »
waaayz,,look ah 70's toyota crown you know how long me eh see one ah dem

Krong was big car back in de days oui

Yeah anyway in case de credit cyard gyul forget

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #34 on: May 02, 2007, 09:07:02 PM »
but when saying so...Dutty, yuh know ah have a lil sorf spot fuh Bmers? Yeah man. But since ah tun housewife and mudda ah buying family wagons. I am a soccer mom and dis lil boy ah have here does have me like a Sah Wah taxi.
Or radda I will be a soccer mom after ah finish meh 5-10 in Sing Sing...

~~~
WC, dat is Rookmin car! She living on a hill in Paramin so doh need tires. She does push it from up de hill and scrape troo tong.

« Reply #35 on: May 02, 2007, 09:39:58 PM »
:angel: My child .........................Return the card tuh de company![/b] :angel:

Offline socachatter

• ey boy look ah make
« Reply #36 on: May 03, 2007, 06:40:35 AM »
buh Queen when I went to pick up de car this is what i find

you give me de wrong addy?
eh eh ;D ;D

WC!!!!!!   :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:  you ent easy nuh!!!!   :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"Moral certainty is always a sign of cultural inferiority.  The more uncivilized the man, the surer he is that he knows precisely what is right and what is wrong.  All human progress, even in morals, has been the work of men who doubted current moral values, not of men who tried to enforce them."

Offline socachatter

• ey boy look ah make
« Reply #37 on: May 03, 2007, 06:55:16 AM »
Queeenieeeee!!!!  yuh is ah true true friend!!!!  i get de deed fuh de island in de mail.  doh stress gurl...ah go organize de solicitor.  he say yuh might hadda puh dong ah two years!   but dat eh nutting right?  so ah go organize de island in de mean time...keep de blackberry handy cause yuh go get tuh design yuh cabana on top ah de hill.  yuh getting de best view and de best breeze and ah go have de tray ah sex on de beach...drinks...ready fuh yuh arrival.  doh stress chile yuh go live nice nice nice fuh de rest ah yuh days.  yuh is a true true friend.  ah cyar lie.  in de mean time ah hear merna does real take care ah she oman.  make nice and nobody go hassle yuh!   :rotfl:

allyuh make meh day yes!!!   :rotfl:

Rooks gurl...whey yuh ah need help wit de island gurl.  is plenty tuh do before Queen arrival.  is parade an ting hadda go orn fuh she when she come.  is only two years we have eh!  coco, whey yuh?  yuh still browsing de hunks thread ah what?

anyway we hadda organize we lil government.  so far ah tinking dat Themanfriday could be de Minister ah Morality (doh worry we go break he).  Rooks fuh Minister or Midgets Imports (of the Asian variety). Coco fuh Minister of Sex on de Beach...Drinks.  Ah could be de Minister ah Slackness??? I eh know nuh...ah feel WC or Dutty go be better at dat dan me.  but den we should also have a Comptroller ah Confusion and dey could fit in dere too.  What allyuh tink?

« Last Edit: May 03, 2007, 07:05:07 AM by socachatter »
"Moral certainty is always a sign of cultural inferiority.  The more uncivilized the man, the surer he is that he knows precisely what is right and what is wrong.  All human progress, even in morals, has been the work of men who doubted current moral values, not of men who tried to enforce them."

« Reply #38 on: May 03, 2007, 07:14:01 AM »
ya know I could jez see de Queen Lady in one ah dese outfits or these
I feel de Bad Gurl outfit go suit she
« Last Edit: May 03, 2007, 07:20:35 AM by WestCoast »

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #39 on: May 03, 2007, 07:45:12 AM »
dis is de one I wearing on now excepting fuh de boots. Ah feel Merna teef it when ah drop asleep wid meh back to de wall lass night.

http://www.brandsonsale.com/ca-009603.html

But I not interfering wid Merna. She be over nearly 300 pongs and about seven feet tall. I barely 5 foot so if she only give me one back hand ah mashing up fine fine like chilibeebee

All yuh making parade fuh meh? Oh gooode, ah feeling nice. Ah want Curtis Eustace make meh coschume fuh meh aight? Is 2 years he have to make a nice one.
As fuh de cabinet yuh builin. Ah has some recommendation.

ah want Panday in charge of Treasury
put Denise Belfon in charge of Morality
ah want Destra to take charge of Social Wine
Put Rookmin in charge of meh fleet of limos
and ah want WC to handle meh Archival Bacchanal
let Dutty be meh speech writer.

when ah reach ah want a week long fete to celebrate de en' of meh incarcination.

« Reply #40 on: May 03, 2007, 07:53:16 AM »
Ladies and Gentlemen,
may I present to you the Queen of de Royal Gaol.

:o :o
« Last Edit: May 04, 2007, 11:22:17 AM by WestCoast »

« Reply #41 on: May 03, 2007, 12:28:25 PM »
:angel: My child .........................Return the card tuh de company!...........NOW[/size][/b] :angel:
« Last Edit: May 03, 2007, 12:32:23 PM by Themanfriday »

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #42 on: May 04, 2007, 08:07:15 AM »
Man Friday hush nuh, ah have ting to buy firse...

Offline socachatter

• ey boy look ah make
« Reply #43 on: May 04, 2007, 01:24:00 PM »
yeah man friday!!  yeah yeah!  hush!   :busshead: :challenge:

Queenie doh fuhget de outdoor umbrellas, the harness fuh de town donkey, and de rust remover fuh cana car eh.  send de rust remover fus cause we hadda clean up de car fuh yuh fuh de parade. arm...ah tinking 5 crate would do.  get a nice harness too eh cause we hadda harness up Ed tuh pull de car through town. doh fuhget yuh mumu.

« Reply #44 on: May 04, 2007, 04:38:04 PM »
buy a conscience   give de card  back

« Reply #45 on: May 04, 2007, 06:25:59 PM »
dis is de one I wearing on now excepting fuh de boots. Ah feel Merna teef it when ah drop asleep wid meh back to de wall lass night.

http://www.brandsonsale.com/ca-009603.html

But I not interfering wid Merna. She be over nearly 300 pongs and about seven feet tall. I barely 5 foot so if she only give me one back hand ah mashing up fine fine like chilibeebee

All yuh making parade fuh meh? Oh gooode, ah feeling nice. Ah want Curtis Eustace make meh coschume fuh meh aight? Is 2 years he have to make a nice one.
As fuh de cabinet yuh builin. Ah has some recommendation.

ah want Panday in charge of Treasury
put Denise Belfon in charge of Morality
ah want Destra to take charge of Social Wine
Put Rookmin in charge of meh fleet of limos
and ah want WC to handle meh Archival Bacchanal
let Dutty be meh speech writer.

when ah reach ah want a week long fete to celebrate de en' of meh incarcination.

wait nah >:(
is mine you have me mining car ?
but wha' dey...look lemme go take ah drink ya hear >:(

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #46 on: May 04, 2007, 07:29:00 PM »
ah need to buy Man Friday a sense of ha ha

Rookmin, since your car keep so nice ah say you could be in charge of meh fleet

Soca...how you know I look good in a muumuu? Yuh peep?

« Reply #47 on: May 04, 2007, 08:27:25 PM »
steups

lemme take care of dey following for  ya

dey pool boy
dey gardener man
dey chef
dey bartender

Offline socachatter

• ey boy look ah make
« Reply #48 on: May 05, 2007, 03:37:27 PM »
ah need to buy Man Friday a sense of ha ha

Rookmin, since your car keep so nice ah say you could be in charge of meh fleet

Soca...how you know I look good in a muumuu? Yuh peep?

Buh Queen it was Zulu self who tell me dat.  he say yuh send yuh pic from de blackberry he give yuh!  he lie ah what?!   ;D

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #49 on: May 05, 2007, 11:00:59 PM »
doh truss he nuh...look de blackerry he give meh stop working. Ah here flapping de prison blanket to sen out smoke signal...

« Reply #50 on: May 06, 2007, 09:07:14 AM »
allyuh still debatin over de friggin card.....queen send de card to me .....i go take care. ;) and send it back to de rightful owners.