April 29, 2024, 12:46:59 AM

Author Topic: How do I post a picture  (Read 19065 times)

Offline cocoapanyol

How do I post a picture
« on: May 09, 2007, 01:42:01 PM »
I would like to post a picture (not from the internet).  Help please.
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good either.

Offline Dr. Rat

• Licks Pass!!!
Re: How do I post a picture
« Reply #1 on: May 09, 2007, 01:44:59 PM »
It depends.  Is it a good looking picture?
PNM in yuh mudda-in-law

« Reply #2 on: May 09, 2007, 01:46:01 PM »

Boy ah doh know if I could trust yu making dat statement LOL :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :o

Offline cocoapanyol

« Reply #3 on: May 09, 2007, 01:48:19 PM »

STEUPPPPPPPS!!  Is ah picture of ah rat.  Dat pretty enuf fuh yuh?
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good either.

Offline Dr. Rat

• Licks Pass!!!
« Reply #4 on: May 09, 2007, 01:56:03 PM »

STEUPPPPPPPS!! Is ah picture of ah rat. Dat pretty enuf fuh yuh?

We'll see.
PNM in yuh mudda-in-law

Offline cocoapanyol

« Reply #5 on: May 09, 2007, 01:56:41 PM »

We'll see.

yuh still eh answer meh question!!  Tell meh yuh doh know nah instead of all de ole talk.

Offline Dr. Rat

• Licks Pass!!!
« Reply #6 on: May 09, 2007, 01:58:18 PM »

We'll see.

yuh still eh answer meh question!! Tell meh yuh doh know nah instead of all de ole talk.

But oh fack man, I never say I could do it  :rotfl:.  Ask PH.
PNM in yuh mudda-in-law

Offline cocoapanyol

« Reply #7 on: May 09, 2007, 02:02:05 PM »

We'll see.

yuh still eh answer meh question!! Tell meh yuh doh know nah instead of all de ole talk.

Rat...wham tuh you.  Since when I is ah man.  Lord fadda..
Anyway, never mind.  Ah figure it out but it go mean dat ah will end up postin too much personal information tuh get de picture tuh show up, so ah not bodderin.

Offline Dr. Rat

• Licks Pass!!!
« Reply #8 on: May 09, 2007, 02:03:44 PM »

We'll see.

Rat...wham tuh you. Since when I is ah man. Lord fadda..
Anyway, never mind. Ah figure it out but it go mean dat ah will end up postin too much personal information tuh get de picture tuh show up, so ah not bodderin.

Sorry miss lady.
PNM in yuh mudda-in-law

Offline cocoapanyol

« Reply #9 on: May 09, 2007, 02:05:24 PM »
Quote from:
[quote

Rat...wham tuh you. Since when I is ah man. Lord fadda..
Anyway, never mind. Ah figure it out but it go mean dat ah will end up postin too much personal information tuh get de picture tuh show up, so ah not bodderin.

Sorry miss lady.

Much better.. Yuh fuhgiven!! :D

« Reply #10 on: May 09, 2007, 02:14:59 PM »
cocoa rat right it all depends on de pic.if is ah pic ah u and granny in de hammock i eh know,but if is u with your sexy self in ah lil bikini in maracas then i could help. ;D

« Reply #11 on: May 09, 2007, 03:00:13 PM »

Coco if dey picture already on your hard drive
all ya hafta do is:

upload it too pocketbucket.com or some other free image hosting site.
infact email it for meh...ah go do it fur ya  ;D

now is nothing to interfere with meh bad reputation in here right ?

Offline cocoapanyol

« Reply #12 on: May 09, 2007, 07:36:56 PM »

Coco if dey picture already on your hard drive
all ya hafta do is:

upload it too pocketbucket.com or some other free image hosting site.
infact email it for meh...ah go do it fur ya  ;D

now is nothing to interfere with meh bad reputation in here right ?

Yuh know, I know yuh woulda have de answer fuh meh.  Yuh could always rely on woman.  Ah doh know why ah didden jes akse yuh in de first place.  we go talk. :D

« Reply #13 on: May 09, 2007, 08:27:21 PM »
 ::)
Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

Offline Queen Macoomeh

• come closer dahlin...
    • See Nen Nen News
« Reply #14 on: May 10, 2007, 06:37:45 AM »
if is de snap of Pecan taking a stand pipe bart in Arouca den is aight, doh bodda. Dat snap make de rounds of  de internet awready.

Offline cocoapanyol

« Reply #15 on: May 10, 2007, 10:15:01 AM »
if is de snap of Pecan taking a stand pipe bart in Arouca den is aight, doh bodda. Dat snap make de rounds of  de internet awready.

Fuh trute???  Damn...ah mis dat!!!

« Reply #16 on: May 10, 2007, 10:52:43 AM »
Where de damn pic anyway  ??? ??? ??? ???

Offline cocoapanyol

« Reply #17 on: May 10, 2007, 11:31:20 AM »
Where de damn pic anyway  ??? ??? ??? ???

hole strain nah!!

« Reply #18 on: May 10, 2007, 11:56:13 AM »
ok
here is what ya do
take the picture,
grab an envelope,
put a stamp on de envelope,
put the address of the receiver on the envelope
and take it by a post box

matter fix
dais how ya post a picture ::)
 ;D ;D
ah HOPE you put de picture in de envelope, eh?
« Last Edit: May 10, 2007, 11:58:21 AM by WestCoast »
Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

Offline cocoapanyol

« Reply #19 on: May 10, 2007, 11:59:48 AM »
WC, you have waaaaaaaay too much talent fuh me yes.  I cyar handle you.  Ah waitin on meh fren Cana tuh help meh sort out meh postin problems.  Ah hope yuh eh dissapointed when ah post it.  Yuh might not be as excited as me but den again...who knows!!  :devil:

« Reply #20 on: May 10, 2007, 02:19:46 PM »
Coco as you requested....
Furthermore ah was going and bawl out ya name HARD in Trinidad to find out WHY ya ain't ask meh in dey first place....ah vex

anyways heres ya snaps

oh Queen dis is what ah BAKE AND SHARK LOOOKS LIKE EH <hids>

Maracas

Maracas Beach....lawd  :'(

Maracas

Chupana Resort - where here is Coco ?

dats all right ?

« Reply #21 on: May 10, 2007, 02:21:51 PM »
lawd dat(pineapple free) bake and shark lookin good  :drool:

whey dat chupana place is...lookin nice

Offline Dr. Rat

• Licks Pass!!!
« Reply #22 on: May 10, 2007, 02:22:16 PM »
Thanks for the pic.  But we eh see you in any...
PNM in yuh mudda-in-law

Offline cocoapanyol

« Reply #23 on: May 10, 2007, 02:25:51 PM »

Ha ha ha...ah wasn't plannin tuh post one ah me!!  ;D

Offline cocoapanyol

« Reply #24 on: May 10, 2007, 02:26:32 PM »
cocoa rat right it all depends on de pic.if is ah pic ah u and granny in de hammock i eh know,but if is u with your sexy self in ah lil bikini in maracas then i could help. ;D

Capol...you an yuh mout!!

« Reply #25 on: May 10, 2007, 02:27:38 PM »

i see she doh  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Rat ah wanna see ya please - and doh ask meh to see me because ah fraid wha ya go say
and ah does cry fass :(

Offline Dr. Rat

• Licks Pass!!!
« Reply #26 on: May 10, 2007, 02:28:56 PM »

i see she doh  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Rat ah wanna see ya please - and doh ask meh to see me because ah fraid wha ya go say

All yuh ladies have to pay to see De Rat. :rotfl: :rotfl:
PNM in yuh mudda-in-law

Offline cocoapanyol

« Reply #27 on: May 10, 2007, 02:30:30 PM »
Is CHUPARA resort.  It on de North Coast.  Is ah gated community de build dey.  Ah hear all dem sell arready and dat Lara and fellas like he buy dem up.  Ah doh know how true dat it.  Anyhow, in true Trini style, de workmen and dem let we take ah lil peek inside.  Oh gorm...when ah tell yuh it nice.  It not too big eh but de breeze.  Yuh eh need no airconditionin up dey.  And it lookin over de ocean.  Sweet too bad.  Is all kinda 1 and 2 million fuh (maybe more) fuh de place.

Offline cocoapanyol

« Reply #28 on: May 10, 2007, 02:32:08 PM »
Cana...dat Bake and shark picture was jes fuh you girl.  Ah lil present!!  ;D

« Reply #29 on: May 10, 2007, 02:39:08 PM »

i see she doh  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

All yuh ladies have to pay to see De Rat. :rotfl: :rotfl:

pay ? me ain't fraid dat ya know...ah pay to see wuss ting before and me aint' shame
ah still want to see ya doh