April 29, 2024, 04:19:38 AM

Author Topic: does anyone have a contact for Marcelle Francois in NY???  (Read 5654 times)

Offline future socawarrior

• I can accept failure but i cant accept not trying
does anyone have a contact for Marcelle Francois in NY???
« on: October 23, 2007, 08:18:31 PM »
email or number plzz...

Re: does anyone have a contact for Marcelle Francois in NY???
« Reply #1 on: October 23, 2007, 08:26:54 PM »
Ah have one for he twin brother Michielle.....Ah guess yuh could work from dat.  PM meh if yuh want it

Offline banton

• football in meh veins football in meh blood
    • http://www.youtube.com/watch?v=XeWOxnWoXKI
« Reply #2 on: October 23, 2007, 08:49:56 PM »
call jenny  at 8675309  ;D
« Last Edit: October 23, 2007, 10:06:18 PM by banton »
football in meh veins football in meh blood

« Reply #3 on: October 23, 2007, 08:54:01 PM »
All yuh answer de man quick before Supa come pleeeeeez  :devil:
« Last Edit: October 24, 2007, 10:17:05 AM by berris »

« Reply #4 on: October 23, 2007, 08:57:08 PM »
Ah have one for he twin brother Michielle.....Ah guess yuh could work from dat.  PM meh if yuh want it

buh yuh doh answer yuh PM !   ::)

« Reply #5 on: October 23, 2007, 10:20:38 PM »
hahahaha  MAX all yuh does send PM with extra Pecong.  Is like yuh cyah run from it

Offline future socawarrior

• I can accept failure but i cant accept not trying
« Reply #6 on: October 24, 2007, 07:47:02 AM »
so i could get him at "call jenny  at 8675309"........what area code is that bro!!!

i need d number cause my coach may want him at my school.   

« Reply #7 on: October 24, 2007, 07:55:55 AM »
Future......no illegal scouting on de forum

« Reply #8 on: October 24, 2007, 08:16:00 AM »
hahahaha  MAX all yuh does send PM with extra Pecong.  Is like yuh cyah run from it

??? I guess that mean all is well...just wanted to help...Cool

« Reply #9 on: October 24, 2007, 09:09:06 AM »
Wasn't he supposed to be attached to California University of Pennsylvania? What happened to that?

« Reply #10 on: October 24, 2007, 09:32:06 AM »
like alyuh have to get job in CIA yes, man call name and info start flying  :D

« Reply #11 on: October 25, 2007, 08:08:52 AM »
so i could get him at "call jenny  at 8675309"........what area code is that bro!!!

Please tell me that you no serious?

« Reply #12 on: October 25, 2007, 08:43:12 AM »

JDB may be the yute was born in de late 80's or 90's... he ah know nothing about that number....

Banton that was a boss reply.....yuh almost get meh write up here at work! ;D

« Reply #13 on: October 25, 2007, 10:20:11 AM »

JDB may be the yute was born in de late 80's or 90's... he ah know nothing about that number....

exactly...plus de poor fellah mus de doh have ah oldies station playin dem kinda tune  ;D

Hear wha, ah piggybackin on dis thread since allyuh onah interpol vibes..anybody know how to contact Ray solomon...he nickname his headcase
he ha some money fuh mih

« Reply #14 on: October 25, 2007, 10:38:15 AM »

exactly...plus de poor fellah mus de doh have ah oldies station playin dem kinda tune  ;D

Hear wha, ah piggybackin on dis thread since allyuh onah interpol vibes..anybody know how to contact Ray solomon...he nickname his headcase
he ha some money fuh mih

ah what % of that money would I get...if I were to find him....anyway ah hear yuh so cheap is $5 yuh lead de man 10 years ago and yuh still want it back....steupsssssss  ;D ;D ;D ;D

« Reply #15 on: October 25, 2007, 10:46:28 AM »
Yuh see how allyuh does doh know wha goin on?

Is 5 measly dollars I go hunt him for??...de man owe mih $18.50...dat's right EIGHTEEN flickin dollars and change.....oh ho...now yuh eyebrow raise eh Mep?...BIG money fren, doh geh tie up

we go talk bout your cut of de pie when yuh sen de info

« Reply #16 on: October 25, 2007, 12:37:25 PM »

Is 5 measly dollars I go hunt him for??...de man owe mih $18.50...dat's right EIGHTEEN flickin dollars and change.....oh ho...now yuh eyebrow raise eh Mep?...BIG money fren, doh geh tie up

TT$ or US$ ;D

« Reply #17 on: October 25, 2007, 03:04:44 PM »

TT$ or US$ ;D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Knowing Dutty that could also be some money ah man owe him in primary school over a monopoly game.

« Reply #18 on: October 25, 2007, 03:42:46 PM »
So anybody help de yute get in touch with Francois?

If it is allyuh have contact info fuh Francois allyuh ent have tuh pass it on, simply get future socawarrior info instead and pass it on to Francois.  Kinda simple really.

« Reply #19 on: October 25, 2007, 06:32:32 PM »
All yuh answer de man quick before Supa come pleeeeeez  :devil:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: horse ah now see yuh post, how yuh wicked so  :rotfl: :rotfl: :rotfl:. Ah like yuh vibes, no joke nah, yuh know how tuh turn ah man ben up and screw face, in tuh ah big smile. It doh have much like u round here. Ah rate yuh, yuh know how tuh enjoy de short and blessed life, dat de father gave us on dis earth. Large up yuh self rude boi  :beermug:.

Wid dat said, ah must say ah like de togetherness and love de members and dem showing on dis thread. De member had a lot of responses 2 his thread. Dat is all ah was aking for on meh BULLATE post. Love, togetherness and have fun, yuh cah go round living like dat. Treat people de way you would like 2 be treated, if you was new somehere, it cud be ah forum, ah job, new city, new country, etc. Although a lot of de Imps didn't respond on dis thread, dat is alright, cuz we seem to be heading in de right direction. The individuals dat doh catch up will get burn from de Enterprise, member meh told yuh. Ah give de BULLATE post ah rest, but doh feel ah done wid de case. BULLATE FUH DEM .HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: October 25, 2007, 06:50:25 PM by SUPA »