April 18, 2024, 09:13:52 PM

Author Topic: Latas goal was real sexy!  (Read 2507 times)

Latas goal was real sexy!
« on: September 03, 2005, 09:19:13 PM »
ah neva wine so hard in a football match before.if allyuh noticed two girls jumpin on d fence den allyuh know what ah talkin bout.  :angel:
how latapy place dat ball in d net was one of d most beautiful tings i have ever seen.
i must admit, when guatemala score dey second goal ah get real sour but de last ten minutes of d game was real fire and pace boy.
dis game was probably d BEST game dat t&t ever play in a loooong time an ah glad i was dey to see it.
good fight fellas, good fight.
 ah dey in d stadium for mexico ass.
 bless!!

LATAS IS D GREATEST!!!

Re: Latas goal was real sexy!
« Reply #1 on: September 03, 2005, 09:23:37 PM »
Well yuh wine hard today well i hope yuh get someting hard later on to bad ah not in tnt

« Reply #2 on: September 03, 2005, 09:31:17 PM »
Well yuh wine hard today well i hope yuh get someting hard later on to bad ah not in tnt

OMG
where is yuh manners fella?
thats no way to talk to a woman sah..like u and she went to school or what  :shameonyou:

Offline StoreBayLimer

« Reply #3 on: September 03, 2005, 09:55:10 PM »

Triniman yu out of place. Why not apologize

« Reply #4 on: September 03, 2005, 10:06:05 PM »
allyuh leave triniman alone..is he face he talking bout. ::)

« Reply #5 on: September 04, 2005, 05:25:59 PM »
he really outta place and up to now he still ent even apologise

what a goal
« Reply #6 on: September 04, 2005, 05:41:01 PM »
Everytime i look at that Latapy goal...it look better and better jed!!
what a goal!!
and good timing too...right at the start of the half to put t&t even
he is back! ;)

« Reply #7 on: September 04, 2005, 05:49:04 PM »

Yuh have no blasted respeck.  A whole day pass, yuh come on de site since and still yuh eh apologise.  In addition to bein a ass, yuh also showin yuhself to be a low life.  Yuh  know yuh could say dem ting so behind de anonymity of a computer screen.  In real life yuh woulda get  :busshead:
« Last Edit: September 04, 2005, 05:53:25 PM by palos »

« Reply #8 on: September 04, 2005, 06:01:03 PM »
doh let he get allyuh rile up so...is triniman we talking bout..if it wasa male poster den ah woulda have cause fuh concern because he like man...not woman

« Reply #9 on: September 04, 2005, 06:01:38 PM »
so what truetrini does call em ah buller and say all kind ah thing about me on here i ah doh  take it personal you all fellas is sumthing else wee

ok you will here it once fleeziano sorry warrior queen

« Reply #10 on: September 04, 2005, 06:02:34 PM »
doh let he get allyuh rile up so...is triniman we talking bout..if it wasa male poster den ah woulda have cause fuh concern because he like man...not woman

see what ah mean see the crap ah does get vex fuh that

« Reply #11 on: September 04, 2005, 06:06:27 PM »
yuh does get vex when ah call yuh out?  steeeeeeeeeeeeps (steups)

yuh say yuh is ah canadian now not too long ago yuh was ah trini.. and yuh used to get vexwhen ah cal,l yuh Canadaian.  butas sson as canada ok gay matrimoiny yuh suddenly proclaim to all and sundry dat you is ah Canadian

if dat eh coming out de closet what is?

« Reply #12 on: September 04, 2005, 06:12:48 PM »
see he crap again

« Reply #13 on: September 04, 2005, 06:14:20 PM »
what crap?  what part of meh post is crap>

Wey ah lie?

yuh like ting eh

« Reply #14 on: September 04, 2005, 06:20:54 PM »
stop posting now, yuh say yuh sorry prove it

Offline StoreBayLimer

Re: what a goal
« Reply #15 on: September 04, 2005, 06:22:42 PM »

A really nice goal and at the right time.

« Reply #16 on: September 04, 2005, 06:52:20 PM »
what eva truetrini again if warrior queen and mr fflea-zoo cannot take what i ay to bad for them this is a chat site i dont take it to heart what people say so there

« Reply #17 on: September 04, 2005, 07:09:05 PM »
fleeziano and mr fflea-zoo
aye if yuh cant take the time to at least try and spelll my name close..don't even address me ok tranny