April 18, 2024, 11:19:53 AM

Author Topic: You might be a Sh*thong if  (Read 7829 times)

Re: You might be a Sh*thong if
« Reply #30 on: January 23, 2009, 10:38:26 AM »
if yuh on ah co-ed team and de league all yuh playing in have unlimited subs, yuh not injured, but yuh cyah get ah sweat whole season.

yuh warming up to go in for ah man, de coach pull yuh aside and give yuh specific instructions...yuh come on in de 85th min and by 88th min de coach sub yuh cause yuh eh follow he instructions...

If in a fathers day fete match yuh rush in hard and yuh bengay smellin grandfather catch yuh wid ah rusty spanner and leave yuh on yuh back...

« Reply #31 on: January 23, 2009, 10:57:54 AM »
yuh ridin pine for the team that sign yuh on loan.

Offline jr sams

• Every time....all de time....true to form
« Reply #32 on: January 23, 2009, 11:11:24 AM »
yuh show up to sweat...21 men playing and de team dat short say, "is alright, we goh play short"
well yes

« Reply #33 on: January 23, 2009, 11:15:19 AM »
In yuh school days...yuh could never get a sweat......even when is you who bring de ball.
The greatest single cause of atheism in the world today are Christians who acknowledge Jesus ;with their lips and walk out the door and deny Him by their lifestyle. That is what an unbelieving world simply finds unbelievable.

Offline Fantastic

« Reply #34 on: January 23, 2009, 11:33:45 AM »
If yuh is a popular fella who always move with a squad of gyal, plenty food and drinks, and does talk plenty shit and get along with everybody.....but yuh friends invite yuh to a fete match and yuh still cyah get no sweat
Doh loss yuh head boss

Offline Fantastic

« Reply #35 on: January 23, 2009, 11:36:13 AM »
When yuh gyal who doh know nutten bout football.....steupsing and saying yuh looking jokey out on dat field dey honey
Doh loss yuh head boss

« Reply #36 on: January 23, 2009, 11:44:49 AM »
- if in the middle of a sweat men start giving yuh career advice... eg. "eh hoss, stick to yuh books" or "doh give up de day job"

- if yuh does get draft on ah side last... always

- if yuh make men break out in collective steups

- if men thank yuh sarcastically when sweat done

- if men from yuh own side tackle yuh.

- if yuh knowledgeable about a thread like this.  ;D

:rotfl: :rotfl: THAT IS BOSS!!!

« Reply #37 on: January 23, 2009, 11:47:30 AM »
When yuh name is Alexi Lalas

« Reply #38 on: January 23, 2009, 11:48:59 AM »
when u stop sweatin and walk off the field and nobody aint notice u gone till u bathe change and come back

Offline #4

• #YGBfiles: The Young, Gifted, and Black Files
« Reply #39 on: January 23, 2009, 12:45:10 PM »
if yuh find yuhself consistenly riding pine... at practice

« Reply #40 on: January 23, 2009, 12:46:52 PM »
When you have a match d nex day and d coach tell yuh to bring yuh boots so you could lend somebody it, but he still eh let yuh wear a jersey, or sit on the bench

In a big goal sweat with no keepers and you get asked to keep

When you supposed to be a dribbler but only takin' JAM every time you try to dribble

« Reply #41 on: January 23, 2009, 01:33:39 PM »
When yuh is a prolific scorer against lowly Antigua and St. Vincent but against formidable opposition you often go missing and are made to look rather ordinary. Not to mention, yuh does get send to a lower division to make way for someone better. 

« Reply #42 on: January 23, 2009, 01:36:44 PM »
yuh show up to sweat...21 men playing and de team dat short say, "is alright, we goh play short"

boy I see that happen jes the other day

Wha bout when yuh come late and men eh know where to put yuh so they put yuh last and about 3-4 goals ah man in the front bawl out "IS ONLY GUNS IN D BACK DEY."

« Reply #43 on: January 23, 2009, 01:39:26 PM »

boy I see that happen jes the other day

Wha bout when yuh come late and men eh know where to put yuh so they put yuh last and about 3-4 goals ah man in the front bawl out "IS ONLY GUNS IN D BACK DEY."

« Reply #44 on: January 23, 2009, 02:09:58 PM »
When yuh is a prolific scorer against lowly Antigua and St. Vincent but against formidable opposition you often go missing and are made to look rather ordinary. Not to mention, yuh does get send to a lower division to make way for someone better. 

Who is that? ..... :devil:

Offline Bamboo Prince

« Reply #45 on: January 23, 2009, 02:16:56 PM »
De only time yuh see does ever see yuh name on the team list is when is time to pay subs...
 :-[

« Reply #46 on: January 23, 2009, 02:27:48 PM »
When everytime a man sen' a ball fuh yuh, everybody bawlin "cyah trap cyah trap"...

When yuh step up tuh tackle and everybody bawlin "BEAT DAT!!!"....

When skins have 8 players and shirts have 7 players, and yuh show up tuh sweat and everybody in shirts watch yuh and bawl......"play skins"

When yuh get ban from a sweat for no apparent reason.

When the most common instructions yuh receivin' in the sweat is "BETTER DAN DAT NAH!!!"

When the best goal scorer in de sweat watch yuh and bawl "come out o' de back I go play de las' "

« Reply #47 on: January 23, 2009, 02:35:14 PM »

If in a fathers day fete match yuh rush in hard and yuh bengay smellin grandfather catch yuh wid ah rusty spanner and leave yuh on yuh back...

« Reply #48 on: January 23, 2009, 02:37:29 PM »
in big goal sweat when men holding ah impromptu tactical session to decide where to place yuh on de field.. "best we put him up front yes? nah man, lewwe hide him in de midfield or on de wing"

when dey ask what position yuh does play and yuh answer is, "anything yes".

when yuh make ah bad trap and men buffing the man who pass the ball, not you.

when yuh name become household for throwing way goals.. (alibey)

when men tell yuh tuesday for de wednesday sweat.

Offline slates

• Big-up L'Anse Mitan Carenage
« Reply #49 on: January 23, 2009, 02:55:55 PM »
when you is one ah dem men who cyah go outside after mammy come home from work... and all d ball peong in the area waitin for your mammy to come home before dey start d sweat
Toujour Pret!

« Reply #50 on: January 23, 2009, 03:16:45 PM »
if yuh end up in this video

<a href="http://www.youtube.com/v/Uy3tN1uR5Yk" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/Uy3tN1uR5Yk</a>

« Reply #51 on: January 23, 2009, 04:02:27 PM »
If u cyah get a contract because we call u a hound on dis site.

:rotfl: :rotfl: Thread should ah end right here Oh Shit man!  :rotfl:

« Reply #52 on: January 23, 2009, 06:49:34 PM »
if yuh bring yuh girl to see you sweat, but you riding pine.

lmao maybe yuh was injured lmao

« Reply #53 on: January 23, 2009, 07:31:00 PM »
Yuh know yuh is ah shitsnake when de keeper geh injured in fuss minute and you is de reserve goalee  on de bench ...buh instead ah you coming orn ,dey gih de left back de keeper jussy and bring orn ah man fuh he . :-[

« Reply #54 on: January 23, 2009, 07:59:42 PM »
if u drop the cup of water jus before u reach the player.

« Reply #55 on: January 23, 2009, 09:38:02 PM »
is your ball and yuh still cyar play.

« Reply #56 on: January 23, 2009, 10:08:05 PM »
when u stop sweatin and walk off the field and nobody aint notice u gone till u bathe change and come back

:rotfl:  man asking how you change so fast?

« Reply #57 on: January 23, 2009, 10:11:58 PM »

:rotfl:  man asking how you change so fast?
after all that, one man did ask
"You only jez reach?" :devil:
Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

Offline MATADOR

« Reply #58 on: January 23, 2009, 10:22:33 PM »
picking teams for small goal sweat and you always being picked last...even hoppie the guy with one leg making the sweat before u.

« Reply #59 on: January 23, 2009, 10:32:03 PM »
yuh reach fro ah sweat and yuh count de players on both sides, one side have 10 and de next have 6 and de side with 6 telling yuh..go play on de odder side.