April 19, 2024, 11:04:50 AM

Author Topic: Moderators.  (Read 8914 times)

Re: Moderators.
« Reply #30 on: May 11, 2009, 07:13:50 PM »
Thanks Palos

TEAM
Samo - Track & Field
Socapro - Entertainment & Culture
VB - Cricket
Andre - Other Sports
E-man - Overall
:applause: :applause:
Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

« Reply #31 on: May 12, 2009, 04:36:19 AM »
The Moderators or any member here that know, I'm curious to know what are requirements to be considered as moderator on this forum?   Thanks in advance for your reply. HIGHLY BLESSED.

Like you interested in de job ?

« Reply #32 on: May 12, 2009, 04:47:31 AM »
Congrats fellas and good luck  :beermug:
Thanks to Palos for his time and efforts also  :)

« Reply #33 on: May 12, 2009, 02:01:52 PM »
The Moderators or any member here that know, I'm curious to know what are requirements to be considered as moderator on this forum?   Thanks in advance for your reply. HIGHLY BLESSED.

Like you interested in de job ?

:rotfl: Meh wife saw meh typing dat post eh and funny enough, she said "mi amor de members will surely think yuh interested in de job." Nah boss, I definitely not interested, it is a nice lil gig doh, for those who have de time. However, Supa hands already full, airport job, family time, promotions fuh parties and concerts and does always give my time (and donations) to get addicts and homeless people off de street. I'm an active member of a group dat deal wid dat matter. So tuh make ah long story short, no sah  ;). However, I asked de question cuz I have a few members in mind, dat to me dey qualify and should have a positive contribution as a Moderator. Whether they may want it that is a different question, but ah put meh list together or eliminate anyone, unless I know the requirements needed to get qualified. Well apart from dat, I all about getting paid, de only work I doing right now and doh get paid is wid de addicts dat are homeless on de street and just normal homeless people, cuz dey need our help and de man above love to see us do things like dat. Seen? HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 12, 2009, 02:05:29 PM by SUPA »

« Reply #34 on: May 12, 2009, 02:25:05 PM »
Good afternoon to one and all. Firstly,I will like to congratulate the new Moderators, I believe in the idea of recruiting fresh blood. Although I believe, the bigger bosses (Flex and Tallman) might have the final say in all topics and suggestions that are being placed on the table. I apologise if I'm wrong about who the bigger bosses are, it wasn't meant to disrespect anyone  at all. It is just that since being a member, and observing things here, it appears to be that way. So with that said, whether Flex and Tallman have the final say, yes or no, I still think, that as far as moving forward with this forum, new moderators coming up with new ideas will always, is a positive move.

Moderators, firstly let meh make dis clear tuh all yuh nah, check meh reason for de above question, wid meh response tuh Sam post. Ah doh know what all yuh thinking nah, so ah just want tuh clear de air, just fuh de records.

Nice, secondly, is not de first time ah ask all yuh ah question and all acting ah way. If all yuh have beef wid Supa & De Enterprise just step up like ah real man or men and buss it, doh be scared. Cuz if all yuh suppose tuh be setting de right example here for all de members, I really think you all should act like professionals and not anything else. May be all yuh have beef cuz ah doh kiss up tuh none ah all yuh and I is ah straight talk type ah person, well guess what, get over it, cuz dat is how I does roll, seen. De members are not obligated to answer my question at all, if dey do, I will apprecite it, but as leaders of de forum, ah would expect either a PM  or a post with a reply addressing to the question dat I asked.

Whether it is something private or what ever de answer is, it will show some class coming from you all. I eh go carry on this post fuh too long, cuz as many other situations I have observed round here,this is small thing and petty. Do get it twisted doh, it have a few members share de same damn vibz like me, but dey just probably scared to step up and say whats up. Well like I said many times before, Supa does respect people, but I fear no man, member meh told yuh.

Also, just fuh de records, if ah was scared dat all yuh might ban meh from de forum, ah wouldn't ah talk meh mind. Ah not scared or even concerned about dat, straight. I'm fully aware dat all yuh is de big bosses round here, and just in a few seconds, wid a few clicks, I could be banned. Guest what, knock all yuh self out and please all yuh mind. Cuz ah know all yuh doh want anyone tuh read dis post and see ah member standing up tuh all yuh and saying exactly what is on his mind. Ah realise ah made ah mistake when ah started to type,  but no scene, ah sure all though it wasn't separated correctly, ah sure all yuh cud read meh post. HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 12, 2009, 03:06:03 PM by SUPA »

« Reply #35 on: May 12, 2009, 05:20:22 PM »

Samo - Track & Field
Socapro - Entertainment & Culture
VB - Cricket
Andre - Other Sports
E-man - Overall

allyuh know what allyuh was doin oui,,,if yuh put andre in charge of entertainment ..wit da babes section, all hell go break loose in dey

congrats to the new overseers
palos whey yuh fire de wukk for?
that overall section is for farmers an ting or wha?

« Reply #36 on: May 12, 2009, 07:34:01 PM »
SUPA yuh does smoke or what?

« Reply #37 on: May 13, 2009, 09:12:46 AM »

Yow hear meh nah B&S, ah rate yuh my yute, but ah doh know if yuh joking or serious, but didn't I answer dat smoking question on numerous occasion before? Just tuh help answer your question once for all, I working at the airport over 10 yrs now, apart from de crew dat does fly de plane, I have a massive responsibility to make sure de crew and passengers have a safe flight when I release an airplane to be flown, yuh think I will fack dat up fuh jackazz weed smoke. Apart from dat, the area I does work in, we does get random drug test, ah sure yuh know what dat is. Well fuh who doh know, any day while on de job, my bosses cud walk up tuh me and inform me dat my name came up, we need you to do a drop (piss test). I sacrifice so hard to go to school, ah have a beautiful house by de beach in Hollywood, FL and a wonderful family dat I love tuh death, yuh think I will jeopardise dat for ah weed smoke.

I have ordinary friends and gangster friends dat will burn it, but I respect their choice in life and dey in return respect de fact dat I doh smoke wid dem, seen. Ah gave yuh ah long detailed explanation nah, cuz ah doh know if all yuh serious or trying meh, wid dat question over and over. Like I said before, ah rate, yuh cool wid I and ah not mad at yuh sah.

Nice, next thing, did you follow the my post and understand why I lost it? I quest not or yuh scared ah dem Moderators 2? I asked a very humble question, (it wasn't de first time) all or most of dem loged in and off, but no one answer de question, is dat de professional way to run a forum? I wud expect dat from a member, dey not suppose tuh answer my question, if dey do well cool. When people in dey dey lil circle ask or say anything, dey does be all up dey *** and reply instantly.

Supa, not in dey lil circle and will never be, cuz ah never supported de vibz dey on. Guest what I doh care no more, all yuh cud ban meh or if all yuh want tuh set it off, just let meh know. Well ah guarantee each and everyone of you all here, many times I have lost it, just chilled and left it alone and moved on. Hear meh nah, from now on, if ah here still, ah will be my old aggressive self, dat is why ah does go tuh de Mosque, pray, give thanks tuh Allah and ask him tuh make me dat person he want me tuh be. Cuz he know when ah get tried like dat, it cud really go tuh de next level. Take meh post how all yuh want, it is not a treat by no means, but this is just pure facts, nothing more, nothing less.

Apart from de people dat in dey circle, it have nuff people here reading my post and will agree wid de shit dat these Mods does carry on wid here, but guess what, some doh like trouble and dey will remain quiet, and den some ah dem, are just some big time punks, dat does just kiss dey azz tuh look important on de forum. I doh need tuh be all yuh friend, I 'm just saying ah doh care who is all yuh padnah and close friend, dat is cool wid Supa, but just deal wid all (not just me) de members in de manner dat dey should be dealt with, dat is all. Ah doh want tuh be in all yuh lil circle, fuh no rank, if ah looking fuh rank and fame, ah know enough gangsters and celebrities tuh get dat pips from . Any one have beef, doh act like some facking *********, step tuh meh and just set it off, seen. HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 13, 2009, 09:18:44 AM by SUPA »

« Reply #38 on: May 13, 2009, 09:43:27 AM »

Yow hear meh nah B&S, ah rate yuh my yute, but ah doh know if yuh joking or serious, but didn't I answer dat smoking question on numerous occasion before? Just tuh help answer your question once for all, I working at the airport over 10 yrs now, apart from de crew dat does fly de plane, I have a massive responsibility to make sure de crew and passengers have a safe flight when I release an airplane to be flown, yuh think I will fack dat up fuh jackazz weed smoke. Apart from dat, the area I does work in, we does get random drug test, ah sure yuh know what dat is. Well fuh who doh know, any day while on de job, my bosses cud walk up tuh me and inform me dat my name came up, we need you to do a drop (piss test). I sacrifice so hard to go to school, ah have a beautiful house by de beach in Hollywood, FL and a wonderful family dat I love tuh death, yuh think I will jeopardise dat for ah weed smoke.

I have ordinary friends and gangster friends dat will burn it, but I respect their choice in life and dey in return respect de fact dat I doh smoke wid dem, seen. Ah gave yuh ah long detailed explanation nah, cuz ah doh know if all yuh serious or trying meh, wid dat question over and over. Like I said before, ah rate, yuh cool wid I and ah not mad at yuh sah.

Nice, next thing, did you follow the my post and understand why I lost it? I quest not or yuh scared ah dem Moderators 2? I asked a very humble question, (it wasn't de first time) all or most of dem loged in and off, but no one answer de question, is dat de professional way to run a forum? I wud expect dat from a member, dey not suppose tuh answer my question, if dey do well cool. When people in dey dey lil circle ask or say anything, dey does be all up dey *** and reply instantly.

Supa, not in dey lil circle and will never be, cuz ah never supported de vibz dey on. Guest what I doh care no more, all yuh cud ban meh or if all yuh want tuh set it off, just let meh know. Well ah guarantee each and everyone of you all here, many times I have lost it, just chilled and left it alone and moved on. Hear meh nah, from now on, if ah here still, ah will be my old aggressive self, dat is why ah does go tuh de Mosque, pray, give thanks tuh Allah and ask him tuh make me dat person he want me tuh be. Cuz he know when ah get tried like dat, it cud really go tuh de next level. Take meh post how all yuh want, it is not a treat by no means, but this is just pure facts, nothing more, nothing less.

Apart from de people dat in dey circle, it have nuff people here reading my post and will agree wid de shit dat these Mods does carry on wid here, but guess what, some doh like trouble and dey will remain quiet, and den some ah dem, are just some big time punks, dat does just kiss dey azz tuh look important on de forum. I doh need tuh be all yuh friend, I 'm just saying ah doh care who is all yuh padnah and close friend, dat is cool wid Supa, but just deal wid all (not just me) de members in de manner dat dey should be dealt with, dat is all. Ah doh want tuh be in all yuh lil circle, fuh no rank, if ah looking fuh rank and fame, ah know enough gangsters and celebrities tuh get dat pips from . Any one have beef, doh act like some facking *********, step tuh meh and just set it off, seen. HIGHLY BLESSED.

Well you prove to me you is ah bigger asshole that I taught.

You feel de moderators have time to run through EVERYBODY post and read everything. Allyuh stupid we.

If you have something to say and it needs attention or a certain question why not send them a PM ? simple as that !! I does do it and many others here to I am sure.

If I was moderator I woulda ban you ass whether yuh care or not or wether yuh know f00cking Teddy Mice, meh eh care ah f00ck to. Me eh care who yuh know or what yuh blow...... you deserve to be ignored if that is de case....

Flex is meh boy and I will pick up for him and if you feel that is kissing as then f00ck you too, think what yuh want, yuh dunce bat.

You post something that need attention and man must just come running and answer you like yuh is some f00cking political leader. There is thousands of post here bro and I am sure Mods must miss a few....

F00ck you Supa Cont
« Last Edit: May 13, 2009, 09:45:16 AM by Sam »

« Reply #39 on: May 13, 2009, 10:05:27 AM »

I was going and ask yuh fuh some ah dat good Alliance weed...

« Reply #40 on: May 13, 2009, 10:31:55 AM »

You feel de moderators have time to run through EVERYBODY post and read everything. Allyuh stupid we.

If you have something to say and it needs attention or a certain question why not send them a PM ? simple as that !! I does do it and many others here to I am sure.

If I was moderator I woulda ban you ass whether yuh care or not or wether yuh know f00cking Teddy Mice, meh eh care ah f00ck to. Me eh care who yuh know or what yuh blow...... you deserve to be ignored if that is de case....

Flex is meh boy and I will pick up for him and if you feel that is kissing as then f00ck you too, think what yuh want, yuh dunce bat.

You post something that need attention and man must just come running and answer you like yuh is some f00cking political leader. There is thousands of post here bro and I am sure Mods must miss a few....

F00ck you Supa Cont

:applause:

Good call Sam....

A simple PM would have done just right....

I think some people have issues, real issues.
« Last Edit: May 13, 2009, 10:33:29 AM by Star Child »

« Reply #41 on: May 13, 2009, 03:22:13 PM »

F00ck you Supa Cont

Some how ah doh know how ah miss facking jackazz post yuh, you is ah real curnt yes. Ah guess dey post right after me and eh see it right? Before, it was de same thing, waw, what a coincidence. Look Sam, hull yuh st****** MC eh. I doh facking care which one ah dem, is yuh facking padnah and tuh show yuh how yuh is reall powssy hole, if yuh want tuh call names, I dey wid dat 2. Ah will start by telling yuh dat if Flex is not guilty of what I spoke of, if he is, well he ketch meh, cuz tuh be honest, he wasn't on meh mind. Ah kept saying de Moderators, cuz ah didn't want tuh go de route of singling out anyone, it is bad as it is already, ah didn't think it was right to single out anyone.

Tuh be side, ah doh owe you or facking Star Child no explanation, all dat facking big talk yuh have, trust meh, we go meet up one day in one ah de forum functions and continue dis. So so long as ah not tie up in something important, ah will give yuh ah surprise visit and embarrass yuh in front ah yuh friends and de members, member meh told yuh, mark yuh facking calender son. Dis is by no means a tret, it is a promise. Ah will see what yuh have tuh back up dat lyrics yuh have on have on de forum. Ah sware on meh son life, yuh on meh shit list, so ah hope yuh cud back up yuh post. Anyone want tuh join Sam, feel free, cuz we have enough for everone, please join in, you all are welcome. Further more, Sam, yuh facking azz kisser. HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 13, 2009, 05:16:50 PM by Tallman »

« Reply #42 on: May 13, 2009, 03:24:44 PM »

F00ck you Supa Cont

:applause:

Good call Sam....

A simple PM would have done just right....

I think some people have issues, real issues.

Why yuh didn't speak before Sam post? Yuh had plenty time tuh do dat, yuh facking punk. Ah hope yuh cud defend yuh title, cuz Sam need help fuh he self, so he cah help yuh. Anybody else, all yuh come forward while it is early yuh, just step up man. HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 13, 2009, 03:26:40 PM by SUPA »

« Reply #43 on: May 13, 2009, 04:07:25 PM »
SUPA how life on de beach saddis?  Ah thinking ah making ah turn down Miramar dis summer.

« Reply #44 on: May 13, 2009, 04:46:28 PM »
SUPA how life on de beach saddis?  Ah thinking ah making ah turn down Miramar dis summer.

;D Ah have tuh smile wid dat one B&S, ah doh know if yuh really mean dat question or yuh have some sycologist skills in yuh. Ah feel yuh see de way how sorting out dem overnight bad men on de forum and yuh hit meh dat question tuh change de vibes a lil bit and calm things down  :-\.

However, it doh matter, cuz ah rate, so yuh cud try meh like dat and get away  ;). Any way faddah, weh yuh know about Miramar  ;D? De vibe down on south Florida always noce man, especially if yuh single, nuff sweet females of all nationalities son. Trust meh, ah believe yuh studying, so if yuh de girls scene on de side fuh now, faddah stay away from south beach or Las Olas on a Friday and Saturday, pure niceness sah. I does just try tuh do meh lil party and promotion hustle and scoot over real quick tuh meh yard. I does leave meh bois stay and knock dey self out wid dem females, cuz if ah be on any late night liming, ah might surely put meh marriage in some trouble. I'm a well organised and displine breddah, but wid all dat, de bess ah we does fall short, so a does try and get in meh hole most ah de time.

So in ah nut shell, yuh should get de vibes already. If yuh like tuh club ah cud give yuh spots fuh each night ah de week, big or decent crowd, wid nuff girls. Apart from crazy south beach and Las Olas, there is a place close tuh yuh spot in Miramar (about 10-15 mins), called Cafe Iguanas (corner of Pines and University drive), dat batch does be jumping from Thursday tuh Monday. If yuh like dem young and between 18 and 25, plenty college girls, Thursday night is de real scene (Ladies night). Friday night is happy hour, mature females and young one 2, till 4:00 AM, Saturday is a nice mix crowd, ah doh remember de Sunday vibez, cuz ah think dey change de promoters fuh dat day, so ah doh want tuh lie tuh yuh.

Well my favorite day is de Monday, dey does call dat dey grown folks night, doh get fooled wid dat doh, de 21 yr old and college girls does be in de too, dat damn thing does run till 4:00 AM Tuesday Morning. It is a Monday night and it does have a line sometimes (especially on a holiday weekend) memorial, etc. It does have some older folks in dey forties, etc, but most of dem in dey thirties. Age doh matter, but ah just giving yuh a idea, cuz ah doh know yuh preference  ;). Dem girls on ah Monday fadah, deh does be de best ah de best, pretty, shape, walking in alone or a car load ah females. Yuh know what I'm talking bout I N D E P E N D A N T girls my yute. Well faddah, ah know ah mash up de people thread, so let meh dip, yuh blessed doh, cuz ah did come back heated fuh anyone ah dem fools, but yuh did ah damn good job tuh just change my vibez and de vibes on de thread. Bless my yute. HIGHLY BLESSED.

« Reply #45 on: May 13, 2009, 05:01:26 PM »

Some how ah doh know how ah miss facking jackazz post yuh, you is ah real curnt yes. Ah guess dey post right after me and eh see it right? Before, it was de same thing, waw, what a coincidence. Look Sam, hull yuh st****** MC eh. I doh facking care which one ah dem, is yuh facking padnah and tuh show yuh how yuh is reall powssy hole, if yuh want tuh call names, I dey wid dat 2. Ah will start by telling yuh dat if Flex is not guilty of what I spoke of, if he is, well he ketch meh, cuz tuh be honest, he wasn't on meh mind. Ah kept saying de Moderators, cuz ah didn't want tuh go de route of singling out anyone, it is bad as it is already, ah didn't think it was right to single out anyone.

Tuh be side, ah doh owe you or facking Star Child no explanation, all dat facking big talk yuh have, trust meh, we go meet up one day in one ah de forum functions and continue dis. So so long as ah not tie up in something important, ah will give yuh ah surprise visit and embarrass yuh in front ah yuh friends and de members, member meh told yuh, mark yuh facking calender son. Dis is by no means a tret, it is a promise. Ah will see what yuh have tuh back up dat lyrics yuh have on have on de forum. Ah sware on meh son life, yuh on meh shit list, so ah hope yuh cud back up yuh post. Anyone want tuh join Sam, feel free, cuz we have enough for everone, please join in, you all are welcome. Further more, Sam , yuh facking azz kisser. HIGHLY BLESSED.

Yes, I am as ass kisser, but certainly not your stink f00cking asshole ah kissing, you mudda corn c0nt....

Yuh f00cking lesbien with a DICK.....

Supa asshole crepsole...

You vex becuase you eh get de wok, who de f00ck is you.... f00ck out bitch, yuh band mind jealousfull contangrous pussy.

« Last Edit: May 13, 2009, 05:17:41 PM by Tallman »

« Reply #46 on: May 13, 2009, 05:12:28 PM »

« Reply #47 on: May 13, 2009, 06:44:01 PM »

;D Ah have tuh smile wid dat one B&S, ah doh know if yuh really mean dat question or yuh have some sycologist skills in yuh. Ah feel yuh see de way how sorting out dem overnight bad men on de forum and yuh hit meh dat question tuh change de vibes a lil bit and calm things down  :-\.

However, it doh matter, cuz ah rate, so yuh cud try meh like dat and get away  ;). Any way faddah, weh yuh know about Miramar  ;D? De vibe down on south Florida always noce man, especially if yuh single, nuff sweet females of all nationalities son. Trust meh, ah believe yuh studying, so if yuh de girls scene on de side fuh now, faddah stay away from south beach or Las Olas on a Friday and Saturday, pure niceness sah. I does just try tuh do meh lil party and promotion hustle and scoot over real quick tuh meh yard. I does leave meh bois stay and knock dey self out wid dem females, cuz if ah be on any late night liming, ah might surely put meh marriage in some trouble. I'm a well organised and displine breddah, but wid all dat, de bess ah we does fall short, so a does try and get in meh hole most ah de time.

So in ah nut shell, yuh should get de vibes already. If yuh like tuh club ah cud give yuh spots fuh each night ah de week, big or decent crowd, wid nuff girls. Apart from crazy south beach and Las Olas, there is a place close tuh yuh spot in Miramar (about 10-15 mins), called Cafe Iguanas (corner of Pines and University drive), dat batch does be jumping from Thursday tuh Monday. If yuh like dem young and between 18 and 25, plenty college girls, Thursday night is de real scene (Ladies night). Friday night is happy hour, mature females and young one 2, till 4:00 AM, Saturday is a nice mix crowd, ah doh remember de Sunday vibez, cuz ah think dey change de promoters fuh dat day, so ah doh want tuh lie tuh yuh.

Well my favorite day is de Monday, dey does call dat dey grown folks night, doh get fooled wid dat doh, de 21 yr old and college girls does be in de too, dat damn thing does run till 4:00 AM Tuesday Morning. It is a Monday night and it does have a line sometimes (especially on a holiday weekend) memorial, etc. It does have some older folks in dey forties, etc, but most of dem in dey thirties. Age doh matter, but ah just giving yuh a idea, cuz ah doh know yuh preference  ;). Dem girls on ah Monday fadah, deh does be de best ah de best, pretty, shape, walking in alone or a car load ah females. Yuh know what I'm talking bout I N D E P E N D A N T girls my yute. Well faddah, ah know ah mash up de people thread, so let meh dip, yuh blessed doh, cuz ah did come back heated fuh anyone ah dem fools, but yuh did ah damn good job tuh just change my vibez and de vibes on de thread. Bless my yute. HIGHLY BLESSED.

Yeah man... dat sounding nice.  Ah have mih heart set on ah li'l ting ah peep wukking de register in Costco over in Miramar Lakes.  Ah trying and rounds up de dowry and ting... ah cyah afford cow so ah hoping she people does eat goat and white fowl.

We muss link man.

« Reply #48 on: May 14, 2009, 09:23:19 AM »

Yeah man... dat sounding nice.  Ah have mih heart set on ah li'l ting ah peep wukking de register in Costco over in Miramar Lakes.  Ah trying and rounds up de dowry and ting... ah cyah afford cow so ah hoping she people does eat goat and white fowl.

We muss link man.

I is ah man always on de move, cuz dat is how ah does get dat extra paper outside of meh airport wuk. But no scene faddah, if when yuh in town and I'm around, we will link up fuh sure, no scene at all. Let go go and bunn ah one fire on dat facking old man Sam, real quick and buss it. Blessed my yute. HIGHLY BLESSED.

« Reply #49 on: May 14, 2009, 09:24:50 AM »

Yuh is ah real clown yes  :rotfl:. HIGHLY BLESSED.

« Reply #50 on: May 14, 2009, 09:42:27 AM »
I is ah man always on de move, cuz dat is how ah does get dat extra paper outside of meh airport wuk. But no scene faddah, if when yuh in town and I'm around, we will link up fuh sure, no scene at all. Let go go and bunn ah one fire on dat facking old man Sam, real quick and buss it. Blessed my yute. HIGHLY BLESSED.

Bring yuh fire, I will just have to cool you off with some pitch oil.....

Ole man Sam.... since when 32 is old.... allyuh dotish we.

Two man rub they cock together and it spark and make you... yuh toetie child want to be bad boy...

F00ck out....

« Reply #51 on: May 14, 2009, 10:01:21 AM »

Tuh be side, ah doh owe you or facking Star Child no explanation, all dat facking big talk yuh have, trust meh, we go meet up one day in one ah de forum functions and continue dis. So so long as ah not tie up in something important, ah will give yuh ah surprise visit and embarrass yuh in front ah yuh friends and de members, member meh told yuh, mark yuh facking calender son. Dis is by no means a tret, it is a promise. Ah will see what yuh have tuh back up dat lyrics yuh have on have on de forum. Ah sware on meh son life, yuh on meh shit list, so ah hope yuh cud back up yuh post. Anyone want tuh join Sam, feel free, cuz we have enough for everone, please join in, you all are welcome. Further more, Sam , yuh facking azz kisser. HIGHLY BLESSED.

Yes, I am as ass kisser, but certainly not your stink f00cking asshole ah kissing, you mudda corn c0nt....

Yuh f00cking lesbien with a DICK.....

Supa asshole crepsole...

You vex becuase you eh get de wok, who de f00ck is you.... f00ck out bitch, yuh band mind jealousfull contangrous pussy.

Eh Sam, dat is you squeezing yuh breast in yuh avator? Yuh big time TS like yuh. Well big and serious now, Sam ah know yuh didn't go there, telling me that I wanted de work, what facking wuk, a moderator wuk, steupsssss. Wid no dis to anyone dat is a Moderator on dis forum or any other forum, let me tell yuh Sam aka Mr.Batty licker, get yuh pen and paper and take some notes. I never like tuh come here and brag about what I have etc, cuz Allah blessed me wid my stuff and he cud take it from me at any given time. De man above have a purpose each human being on dis earth. All of us cannot be doctors, lawyers, pilot, president, etc.

However, when some fool like you try me like dis ah will have tuh make yuh know what time it is old man. Here we go, ah have a degree in business management, ah went aviation school, I'm and aircraft mechanic at the airport for over 10 yrs now, ah have a very big house on de beach in Hollywood, Fl. Helloooooooo ah didn't hear yuh, OK, hear we go again, ah does get some serious paper from ah duplex ah have rented out, ask yuh padnah and dem dat are more intelligent dan you, what a duplex is, cuz ah know yuh facking dumn as fack. Nice, Supa is also ah promoter dat know celebrities and celebrities know I, scene. I does give back to the poor and people less fortunate than I am, scene. I does send things to T&T to my parents for their church to give to the poor, I does donate to shelters from Pompano to Miami. I'm an active member of a group of people dat does try and get addicts and homeless people off de street. Ah doh have money like Wade, Kobe, James, P.Diddy, etc, but as de rapper said, ah got plenny money, ah got plenny money, ah got plenny money. Alliance and Enterprise wam tuh some clown round here  8).

Yow, talk tuh meh. Yes ah will say it fuh, ah showing off. Yuh know why, cuz yuh took me there. So back nah old man. Ah member here sent meh ah PM and said dat you are always like dat, de member said you are a grumpy lil old man, so to leave you alone. Well if de member is right, about you being ah old man, I done wid you, cuz is 3 people ah does leave alone, unless yuh really violate my family or me, well den ah will have tuh make a decision. Well the 3 types of people are kids, females and older, dat group ah nuff respect for. Ah know yuh is not a kid, but the other 2, if any of dem fit yuh well I done wid yuh. Oh shit well yuh so called friend tell meh yuh is ah old man, well if yuh is 32, cool. We will continue to buss up dis thread, let's do it. HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 14, 2009, 10:08:12 AM by SUPA »

« Reply #52 on: May 14, 2009, 10:03:43 AM »
Good team Flex. Sw.net on the move.

Hope Palos come back to. Like he cant take pressure.... but hope he comes back oneday..... :devil:

PS: Sam say "Palos is de next Oliver Camps.......    :rotfl:

But Palos do something Oliver Camps refuse to do.  He resign.

« Reply #53 on: May 14, 2009, 10:49:26 AM »

Eh Sam, dat is you squeezing yuh breast in yuh avator? Yuh big time TS like yuh. Well big and serious now, Sam ah know yuh didn't go there, telling me that I wanted de work, what facking wuk, a moderator wuk, steupsssss. Wid no dis to anyone dat is a Moderator on dis forum or any other forum, let me tell yuh Sam aka Mr.Batty licker, get yuh pen and paper and take some notes. I never like tuh come here and brag about what I have etc, cuz Allah blessed me wid my stuff and he cud take it from me at any given time. De man above have a purpose each human being on dis earth. All of us cannot be doctors, lawyers, pilot, president, etc.

However, when some fool like you try me like dis ah will have tuh make yuh know what time it is old man. Here we go, ah have a degree in business management, ah went aviation school, I'm and aircraft mechanic at the airport for over 10 yrs now, ah have a very big house on de beach in Hollywood, Fl. Helloooooooo ah didn't hear yuh, OK, hear we go again, ah does get some serious paper from ah duplex ah have rented out, ask yuh padnah and dem dat are more intelligent dan you, what a duplex is, cuz ah know yuh facking dumn as fack. Nice, Supa is also ah promoter dat know celebrities and celebrities know I, scene. I does give back to the poor and people less fortunate than I am, scene. I does send things to T&T to my parents for their church to give to the poor, I does donate to shelters from Pompano to Miami. I'm an active member of a group of people dat does try and get addicts and homeless people off de street. Ah doh have money like Wade, Kobe, James, P.Diddy, etc, but as de rapper said, ah got plenny money, ah got plenny money, ah got plenny money. Alliance and Enterprise wam tuh some clown round here  8).

Yow, talk tuh meh. Yes ah will say it fuh, ah showing off. Yuh know why, cuz yuh took me there. So back nah old man. Ah member here sent meh ah PM and said dat you are always like dat, de member said you are a grumpy lil old man, so to leave you alone. Well if de member is right, about you being ah old man, I done wid you, cuz is 3 people ah does leave alone, unless yuh really violate my family or me, well den ah will have tuh make a decision. Well the 3 types of people are kids, females and older, dat group ah nuff respect for. Ah know yuh is not a kid, but the other 2, if any of dem fit yuh well I done wid yuh. Oh shit well yuh so called friend tell meh yuh is ah old man, well if yuh is 32, cool. We will continue to buss up dis thread, let's do it. HIGHLY BLESSED.

All that you have, and what de f00ck that have to do with me, what I suppose to do now, kiss yuh f00cking ass...!!! take yuh so call degree, yuh house in Bollyhood (Michael Jackson) and yuh aircraft mechanic wok and stick it up in yuh ....

I have 2 million USD dollars in de bank and I live in Buffalo in ah big flats, Mariah Carey is meh neighbour.

Whats yuh f00cking point....  yuh masterbater want to be Moderator..........
« Last Edit: May 14, 2009, 10:54:46 AM by Tallman »

« Reply #54 on: May 14, 2009, 10:55:17 AM »
All that you have, and what de f00ck that have to do with me, what I suppose to do now, kiss yuh f00cking ass...!!! take yuh so call degree, yuh house in Bollyhood (Michael Jackson) and yuh aircraft mechanic wok and stick it up in yuh ....
I have 2 million USD dollars in de bank and I live in Buffalo in ah big flats, Mariah Carey is meh neighbour.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ah rolling with laughter here.....
« Last Edit: May 14, 2009, 10:55:43 AM by Tallman »

« Reply #55 on: May 14, 2009, 11:04:16 AM »

Ah man get rag up....

« Reply #56 on: May 14, 2009, 11:55:45 AM »
And dey say is only berris does cuss out ppl ....
Ah rite enough ...
Supa yuh ban ,just fuh being so sucessfull so young ...
Sam yuh ban ,just fuh living next tuh Mariah Carey ...
Dutty yuh ban, just fuh posting popcorn ...

Who else , fack dat ah bannin  every facking body ..
Flex yuh ban  fuh Flexing
Palos yuh ban,becuz yuh left de wuk...
Kicker yuh ban ,just fuh kicking ...
Bake n Shark yuh ban ,just fuh tracking ah cashier in Miramar ..
Samo yuh ban , becuz yuh name close tuh 'Sam'..
Socapro yuh ban becuz yuh eh name calypso pro ...
VB yuh ban becuz me eh know wha VB stand for ....
Star Child yuh ban fuh kissing Sam arse ..
Andre yuh ban becuz yuh name 2 close tuh Andre Samuel ..ah luv it  :devil:
Eman yuh ban becuz me eh know wha de fack de E stand for ...
Last buh not least ,Tallman yuh eh gehing way ,you ban 2 becuz yuh so friggin tall.

Anybody else geh meh vex ah bannin dey arse too ....

Oh shit ah tort ah was a moderator oui ...All yuh geh way . ;D

« Reply #57 on: May 14, 2009, 11:57:25 AM »

Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

« Reply #58 on: May 14, 2009, 11:59:33 AM »

Werklmann wha de fack yuh skinning at ...fack dat yuh ban 2  :devil:

« Reply #59 on: May 14, 2009, 12:32:55 PM »
And dey say is only berris does cuss out ppl ....
Ah rite enough ...
Supa yuh ban ,just fuh being so sucessfull so young ...
Sam yuh ban ,just fuh living next tuh Mariah Carey ...
Dutty yuh ban, just fuh posting popcorn ...

Who else , fack dat ah bannin  every facking body ..
Flex yuh ban  fuh Flexing
Palos yuh ban,becuz yuh left de wuk...
Kicker yuh ban ,just fuh kicking ...
Bake n Shark yuh ban ,just fuh tracking ah cashier in Miramar ..
Samo yuh ban , becuz yuh name close tuh 'Sam'..
Socapro yuh ban becuz yuh eh name calypso pro ...
VB yuh ban becuz me eh know wha VB stand for ....
Star Child yuh ban fuh kissing Sam arse ..
Andre yuh ban becuz yuh name 2 close tuh Andre Samuel ..ah luv it  :devil:
Eman yuh ban becuz me eh know wha de fack de E stand for ...
Last buh not least ,Tallman yuh eh gehing way ,you ban 2 becuz yuh so friggin tall.

Anybody else geh meh vex ah bannin dey arse too ....

Oh shit ah tort ah was a moderator oui ...All yuh geh way . ;D

Jah knows.. today is ah day ah needed this thread for some comic relief..