April 19, 2024, 06:54:51 AM

Author Topic: Moderators.  (Read 8913 times)

Re: Moderators.
« Reply #60 on: May 14, 2009, 12:47:57 PM »
Werklmann wha de fack yuh skinning at ...fack dat yuh ban 2  :devil:
:rotfl: :devil: :rotfl: :devil:

hear nuh
Oh shit ah tort ah was a moderator oui ...All yuh geh way . ;D
ya never hear bout what TORT made a man do? do  :devil: :devil:
Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

« Reply #61 on: May 14, 2009, 01:08:34 PM »

Samo yuh ban , becuz yuh name close tuh 'Sam'..

Ah nearly spit out meh juice here...  :rotfl:

Werklmann wha de fack yuh skinning at ...fack dat yuh ban 2  :devil:

Ah spit out de damn juice.... berris yuh might owe meh ah keyboard

« Reply #62 on: May 14, 2009, 01:26:24 PM »
so who banning berris?  :devil:

« Reply #63 on: May 14, 2009, 02:26:21 PM »
And dey say is only berris does cuss out ppl ....
Ah rite enough ...
Supa yuh ban ,just fuh being so sucessfull so young ...
Sam yuh ban ,just fuh living next tuh Mariah Carey ...
Dutty yuh ban, just fuh posting popcorn ...

Who else , fack dat ah bannin  every facking body ..
Flex yuh ban  fuh Flexing
Palos yuh ban,becuz yuh left de wuk...
Kicker yuh ban ,just fuh kicking ...
Bake n Shark yuh ban ,just fuh tracking ah cashier in Miramar ..
Samo yuh ban , becuz yuh name close tuh 'Sam'..
Socapro yuh ban becuz yuh eh name calypso pro ...
VB yuh ban becuz me eh know wha VB stand for ....
Star Child yuh ban fuh kissing Sam arse ..
Andre yuh ban becuz yuh name 2 close tuh Andre Samuel ..ah luv it  :devil:
Eman yuh ban becuz me eh know wha de fack de E stand for ...
Last buh not least ,Tallman yuh eh gehing way ,you ban 2 becuz yuh so friggin tall.

Anybody else geh meh vex ah bannin dey arse too ....

Oh shit ah tort ah was a moderator oui ...All yuh geh way . ;D

Hoss ah nearly cry wid dis one...and not cause as ah get ban....lol

« Reply #64 on: May 14, 2009, 02:34:39 PM »
All that you have, and what de f00ck that have to do with me, what I suppose to do now, kiss yuh f00cking ass...!!! take yuh so call degree, yuh house in Bollyhood (Michael Jackson) and yuh aircraft mechanic wok and stick it up in yuh ....
I have 2 million USD dollars in de bank and I live in Buffalo in ah big flats, Mariah Carey is meh neighbour.

Whats yuh f00cking point....  yuh masterbater want to be Moderator..........

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ah rolling with laughter here.....

Wid all de fack up talk Sam, yuh know damn well me eh want no moderator wuk. What de fack ah go do wid dat, look at meh activities, ah know yuh know better dan dat. Well ah see yuh have big money, and yuh is Carey neighbour, steupssssssss. De lil time ah have here, yuh just wasting it, you talking plenty shit, dis old talk getting boring. State yuh facking case fuh we nah, apart from yuh padnah and dem dat know yuh as ah nobody, tell Supa and de other members about yuh status. Doh tell we dat yuh does swing real hard on poor Flex nuts, we already established dat. Inform de people dat yuh have some class nah, yuh doh have tuh be wuking, yuh cud be studying like meh boi B&S, tell we something positive about yuh self nah. Show us dat yuh have some sort of ambition nah, or yuh is a typical forum hoe, nothing positive in yuh life, just on de forum looking tuh make friends wid important people round here. Sam yuh wasting meh time my yute. Yuh cud, fire de last shot, cuz I done wid dis boring argument, yuh not in my league son, ah cah even recruit yuh. So tighten up. HIGHLY BLESSED.

Eh Sam, guess what, ah got plenny, ah got plenny money, ah got plenny money  8)  8)  8). HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 14, 2009, 03:12:37 PM by SUPA »

« Reply #65 on: May 14, 2009, 02:35:46 PM »
All that you have, and what de f00ck that have to do with me, what I suppose to do now, kiss yuh f00cking ass...!!! take yuh so call degree, yuh house in Bollyhood (Michael Jackson) and yuh aircraft mechanic wok and stick it up in yuh ....
I have 2 million USD dollars in de bank and I live in Buffalo in ah big flats, Mariah Carey is meh neighbour.

Ah man get rag up....

Yuh brave tuh enter dis, ah coming back fuh yuh in ah minute.

Ah came back tuh lace yuh count, but yuh lucky, ah just happen tuh read Berris post and he really change meh mood. Supa wud ah lace yuh up very nice. Doh get between Sam and my argument, Sam been around here long time, and as far as de forum go, he have some lyrics .Well when ah meet him up in person, how many pampers ah will have tuh carry fuh him, dat will be another question by itself

But yuh just arrive and doh tell me bout yuh was reading 2 years now and yuh now decide tuh post, take dat tuh someone else. It have more deadly members here dat have some cud handle dey self, as far as lyrics on de lyrics on de forum, and dey just reading and keeping silent. Yuh just come here and start off on de wrong foot, doh smile yet doh, cuz ah might change meh mind 2morrow and dun yuh. Yuh need tuh send ah post or PM (if yuh know what is dat) and thank Berris, cuz is dat funny post he have dat change meh vibes.

Berris boi, ah know we have some comedians here, but good lawd, yuh in de first 5 yes. Dat was really creative. HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 14, 2009, 03:30:29 PM by SUPA »

« Reply #66 on: May 14, 2009, 03:24:41 PM »

Sando it eh dat funny, but we all know dat Sam is yuh padnah, so is obvious yuh will be rolling right? Ah does get meh lil PM from some members here yuh know, so ah all who is padnah wid who. Despite what some ah all yuh think, it have nuff people here dat cool wid I, dey just don't show it on de forum, cuz dey doh want all yuh deal wid dem differently.

Doh get meh wrong doh, if Sam is yuh padnah, is only fare dat yuh roll wid laugh, everytime he breath, ain't. But keep rolling faddah, every thing cool wid de Supa, dat is what de forum is for, tuh get information, exchange ideas and ah good damn laugh. Now Sam, yuh notice ah didn't include swinging on Flex nuts, so please stop it, dat is a bad example for the younger people on de forum. Let meh leave Sam alone eh, dis thread, taking up all meh time, let me check out de ress ah de forum real quick, cuz ah doh know if ah might get tuh log on 2morrow, right Mods, cool. HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 14, 2009, 03:26:27 PM by SUPA »

« Reply #67 on: May 14, 2009, 06:34:24 PM »

Oh my.....

« Reply #68 on: May 14, 2009, 06:50:59 PM »

Sando it eh dat funny, but we all know dat Sam is yuh padnah, so is obvious yuh will be rolling right? Ah does get meh lil PM from some members here yuh know, so ah all who is padnah wid who. Despite what some ah all yuh think, it have nuff people here dat cool wid I, dey just don't show it on de forum, cuz dey doh want all yuh deal wid dem differently.

Doh get meh wrong doh, if Sam is yuh padnah, is only fare dat yuh roll wid laugh, everytime he breath, ain't. But keep rolling faddah, every thing cool wid de Supa, dat is what de forum is for, tuh get information, exchange ideas and ah good damn laugh. Now Sam, yuh notice ah didn't include swinging on Flex nuts, so please stop it, dat is a bad example for the younger people on de forum. Let meh leave Sam alone eh, dis thread, taking up all meh time, let me check out de ress ah de forum real quick, cuz ah doh know if ah might get tuh log on 2morrow, right Mods, cool. HIGHLY BLESSED.

Imagine you cant laugh now, man getting vex. He taking this want to be moderator thing serious.

He even when as far as desrespecting Flex who had NOTHING to do with this argument.

I done yes, hey, sorry boy SUPA, you real bad, I fraid you.    :rotfl:

« Reply #69 on: May 14, 2009, 07:10:59 PM »

Holy Shit !!!
WTF am I missing here ???
Whatever you do, do it to the purpose; do it thoroughly, not superficially. Go to the bottom of things. Any thing half done, or half known, is in my mind, neither done nor known at all. Nay, worse, for it often misleads.

Offline verycute1

• Me Smash.. You Die
« Reply #70 on: May 14, 2009, 08:39:42 PM »
Mariah Carey living in Buffalo??  ???  I must drive up there and pay a visit to her crib.
One of these days I'm going to bust out the crystalline doomhammer and go positively orc on this town. Then they'll be sorry...

Read the lore, warlocks are mages that decided not to suck.

« Reply #71 on: May 14, 2009, 08:43:15 PM »

Ah man get rag up....

Ah came back tuh lace yuh count, but yuh lucky, ah just happen tuh read Berris post and he really change meh mood. Supa wud ah lace yuh up very nice. Doh get between Sam and my argument, Sam been around here long time, and as far as de forum go, he have some lyrics .Well when ah meet him up in person, how many pampers ah will have tuh carry fuh him, dat will be another question by itself

But yuh just arrive and doh tell me bout yuh was reading 2 years now and yuh now decide tuh post, take dat tuh someone else. It have more deadly members here dat have some cud handle dey self, as far as lyrics on de lyrics on de forum, and dey just reading and keeping silent. Yuh just come here and start off on de wrong foot, doh smile yet doh, cuz ah might change meh mind 2morrow and dun yuh. Yuh need tuh send ah post or PM (if yuh know what is dat) and thank Berris, cuz is dat funny post he have dat change meh vibes.

Berris boi, ah know we have some comedians here, but good lawd, yuh in de first 5 yes. Dat was really creative. HIGHLY BLESSED.

errol padnah, daiz jus supa way of tellin yuh welcome to d forum.  :-\ doh dig ah horrors  :)

« Reply #72 on: May 15, 2009, 12:45:53 PM »

Ah man get rag up....

errol padnah, daiz jus supa way of tellin yuh welcome to d forum.  :-\ doh dig ah horrors  :)

Well normally ah would have told him welcome in a very nice way, but he  enter in de wrong way, so ah had tuh bunn ah quick fire on him. However, do feel no way Errol, nothing against yuh sah. As yuh go along yuh wud understand de Supa. De same way ah come across lil ruff, is de same way if yuh start a thread or make a post dat make some sense to me, I will large yuh up de same way  8). HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 15, 2009, 01:38:30 PM by SUPA »

« Reply #73 on: May 15, 2009, 01:41:08 PM »
Mariah Carey living in Buffalo??  ???  I must drive up there and pay a visit to her crib.

Good luck wid yuh search family. However, just in case yuh get lost, just send Sam ah PM for some directions  ;D. HIGHLY BLESSED.

« Reply #74 on: May 15, 2009, 01:57:59 PM »

Imagine you cant laugh now, man getting vex. He taking this want to be moderator thing serious.

He even when as far as desrespecting Flex who had NOTHING to do with this argument.

I done yes, hey, sorry boy SUPA, you real bad, I fraid you.    :rotfl:

Sando, let me start by informing you and anyone else dat may step outside de box and violate. All yuh cud come at me by de groups on de forum or in person, one thing ah want all yuh tuh sink in dat grey matter in all yuh skull, Supa cud defend dat any day and any time, straight.

Any way dat is not de reason ah responding to your post, ah just thought dat yuh should let yuh know dat. I never had a problem wid you and I still don't, if you have a problem wid I, well yuh know what tuh do. De same way you was having yuh fun by laughing, is de same way I had my lil by messing wid yuh and responding to your post, nothing more, nothing less. As far as dat argument wid Sam and myself, I consider dat over and done wid. A boi is a boi and big men is big men, simple as dat. Supa is a big man, so I moving on and leaving dat alone. De boss man (Flex) have full details as to de real reason I got upset. If yuh close to him and wish to know, send him ah PM and it is up to him if he choose to reply to your PM. Whether he respond to anyone, yes or no, it doh matter tuh me, cuz I will still be cool. HIGHLY BLESSED.
« Last Edit: May 15, 2009, 03:44:39 PM by SUPA »