April 25, 2024, 04:39:21 PM

Author Topic: The night before the night of the day that is a meeting with destiny.  (Read 848 times)

Bahrain came to my sweet land looking to conquer
But we have ah Stern message for dem Fckuers
Doh try an come to sweet sweet T&T
Looking to make we Warriors into bobolees
We planning a cut arse dat is very acute
We giving allyuh 3-4 in allyuh arse is trute
And whn allyuh leave here in ah shell shock state
we going to Germany is destiny, is our fate!

BahSmiplyBitter came here talking real smack
About how we cheating and we only here cuz ah Jack
But Jack cyar play hide and seek if he try wit all he might
If he even try to play dat game he go ketch whole night
We players are determined and very focused listen well
We going to sedn allyuh devils straight to hell

Is dey allyuh going with allyuh tails between allyuh legs
Ah wonder how dem Bahrani women like dey eggs?
Because after e demolish allyuh so called team
ah pulling in allyuh woman by de balsted ream
and is licks fuh dem in de damn bedroom
Ah coming vicious to destroy dey pum pum

So when all is said and freaking well done
Bahranis go learn how fire does bun
Because we coming like dey have no tomorrow
Ah from de devil allyuh go have to take ah borrow
what ah mean is if allyuh really really want to win
allyuh have to sell allyuh soul to de fella with de foot dat thin

VIBES IT UP T&T!

Is destiny calling
Time to answer de call
Bahrain cyar stop we at all
we have to believe we can overcome
and bus 4 in dey blasted bottom
send dem packing back to Arab land
let dem go lay in dey set ah sand

Re: The night before the night of the day that is a meeting with destiny.
« Reply #1 on: November 10, 2005, 07:51:35 PM »
anyone up for making a lil noise at the bahrain hotel? do it for your country!