March 28, 2024, 12:37:42 PM

Author Topic: LOCAL FORUMITES, we in shakers before de game  (Read 5989 times)

LOCAL FORUMITES, we in shakers before de game
« on: November 08, 2005, 08:00:08 AM »
de link up is in shakers before de game on saturday.

Me, Cowen, Touches, and Patriot will be there from around 12 noon!!

All are welcome..so ah expect tuh see men like shotta, fishs, occonrog, troy piloy, big and small magician, swima, etc

Re: LOCAL FORUMITES, we in shakers before de game
« Reply #1 on: November 08, 2005, 08:56:04 AM »
DUN KNO SHOTTA GO PASS TRU AH GO TALK TO TOUCHES BOUT DOIN A REPORT AH FEEL AH GO GIVE ONE A TRY

DUN KNO I GO BE IN MY LUCKY SEAT CUZ WEN A HEAR GUATS WAS LEADIN RICANS IN D LAS GAMEE AS SOON AS I REACH BK IN MY SEAT STERN SCORE AN I KNO WHERE TO LOK FOR ALLYUH

IN D STADIUM TOO SO BLESS UP

« Reply #2 on: November 08, 2005, 09:31:51 AM »
Ah coming home for this historic event so I might pass thru and take a drink with allyuh fellas...

« Reply #3 on: November 10, 2005, 06:20:29 AM »
It must have more forumites dan dat who coming de game!!

how alyuh moving sour so? lol

« Reply #4 on: November 10, 2005, 07:44:00 AM »
Like the local lime buss boy.

You could always come and join us in Queens.

« Reply #5 on: November 10, 2005, 08:56:44 AM »
It must have more forumites dan dat who coming de game!!

how alyuh moving sour so? lol

I go check allyuh dey. troy piloy say he have ah beer wit meh name on it. He trying tuh buy meh vote.

« Reply #6 on: November 10, 2005, 09:12:22 AM »
Like the local forumite lime buss boy.

(ah just had tuh add in dat)

lol, it look so JDB, so save ah seat fuh meh!

but then again, i coming up with a squad of eight already so de big lime is guaranteed!!

and girls galore, so i know that alyuh mouth go be watering from up in queens!!

i feel man moving so cause it have real men who does come online and talk bout how dey does go games and some ah dem probably never went ah football in dey life. 

anyways JDB, i will represent in Trini and i know that u will represent in Queens!

Bless up

Offline davyjenny

see allyuh in trini on saturday
« Reply #7 on: November 10, 2005, 09:37:39 AM »
got my ticket an ah out ah here,heading to miami now.
laters
the impossible lies in a person determination

« Reply #8 on: November 10, 2005, 06:55:22 PM »
Like the local forumite lime buss boy.

(ah just had tuh add in dat)

lol, it look so JDB, so save ah seat fuh meh!

but then again, i coming up with a squad of eight already so de big lime is guaranteed!!

call nam

and girls galore, so i know that alyuh mouth go be watering from up in queens!!

i feel man moving so cause it have real men who does come online and talk bout how dey does go games and some ah dem probably never went ah football in dey life.

anyways JDB, i will represent in Trini and i know that u will represent in Queens!

Bless up

call names an i go whistle :-\