March 28, 2024, 01:52:41 PM

Author Topic: Socawarriors.net 11 man squad ready for de match  (Read 841 times)

Socawarriors.net 11 man squad ready for de match
« on: November 12, 2005, 02:06:14 AM »
All the warriors starting 11 all yuh ready to cause it to rain goal on them camel herders!

Dem people come here and boast how much money they have and ah offer no body a beer or nutting, not even some hashish. Dem ah even offer morvant man ah lil thing on de side so he boys won't issue a cut arse on dem. Money yeah...! Warriors.net 11 get ready to make the shots that will be heard around de world tomorow. Love and Respect to meh Country. Go Warriors Go!
« Last Edit: November 12, 2005, 02:10:20 AM by dctrini »

Re: Socawarriors.net 11 man squad ready for de match
« Reply #1 on: November 12, 2005, 02:36:31 AM »
if i was dey, i woulda b in de 11, we woulda see how much talk allyuh really have when we watchin de match ;D

Re: Socawarriors.net 11 man squad ready for de match
« Reply #2 on: November 12, 2005, 09:48:21 PM »
Well at Luckys Bar in Dc when dem score it was only steups and then silence around the bar then loud pandemonium when we score and the jumping and soca. I woulda talk more talk if we de win.