March 29, 2024, 02:21:52 AM

Author Topic: Sleepless in Port of Spain - You are a true Warrior if you....  (Read 1011 times)

Offline Solo

Sleepless in Port of Spain - You are a true Warrior if you....
« on: November 17, 2005, 09:30:01 AM »
....jump up and wine dong de place yesterday ;D then stop and then jump up some more;

....when you see Lawrence head dat goal between No.7 legs yuh know it was going to be all over;

....know that when the ball was kicked away from Jack before he could deliver the goal kick - it was no goal;

....still jumping up and cyan get no sleep yet;

....never gave up on the Warriors!

Re: Sleepless in Port of Spain - You are a true Warrior if you....
« Reply #1 on: November 17, 2005, 09:36:14 AM »
take a damn dayoff today.

Offline Solo

Re: Sleepless in Port of Spain - You are a true Warrior if you....
« Reply #2 on: November 17, 2005, 09:40:48 AM »
.....honk yuh horn all de way downtown yesterday

.....have a red rag tie on yuh car window blowing in de wind

.....hailing up and high-fiving men yuh never see in yuh life before as if alyuh was pardna all de time

....hugging girls yuh neva see yuh life before as if was yuh ol' time somethin