reluctantly....i concur.
It seems to be a combination of several issues.
But I lay blame on the TTFF. And Jack Warner. We have so much money pouring out the coffers of the TTFF, is like it does leak straight in jack bank account. Yet, we make de World Cup..a f**king fluke, and everybody get short memory.
Like Observer and me had said, we make de WC despite jack and de TTFF,and den Observer remind we..even a broken clock is right twice each day!
Trinidad is plagued by inept leaders at all levels. The youth dem go face a tough future...not jes in sports eh, but in jes having to live in T&T.
we seem to be content in T&T to behave
so long we have we bachannal and we jump and wave
crime, trouble in schools real rampant
and de government only building white elephant
money flowing, but it going down de drain
murder znd kidnapping ruling Port ah Spain
so we does all feel it and proclaim
dat God is ah trini, we go rise again
as we sinking, we going down and some say we go right de boat
but remember when yuh drown and yuh dead, yuh does float
dem politicans only tiefing we head, and pocketing de money
me eh care if is PNM or de f**king UNC
and den in football, de shit hit de fan
st kitts beat we, say it aint so man
and ah live to see de day we and de dominicans draw ah game
Lord have mercy, ah real, real feeling ashame
we have de best facilities in all of de west indies
and we have de wuss administrators in Jack and Ollie
so let de fools and dem continue to mout dey defense
saying jack is de reason we made we debut appearance
in ah world cup and how we play so very well, de man is ah boss
while de odder set ah jackass bray: give he de Trinity Cross
in typical Trini style we make all kinda grand plans
but we always falling short in de blasted execution
Good men does come thru de halls of de TTFF
but somehow we does only have de real shit hongs left
de TD now in charge ah training goalies
we eh have no football academy
de TTFF always broke and begging for money
and when dey have money dey cyar act honestly
de players dat take we to de world cup had ah deal
only tuh see it broken and tuh get some kind ah dotish spiel
about de money was spent on dis and on dat
when we all know it making one man pocket fat, fat, fat
and frankly ah getting real tired ah hearing all ah dat
ah need ah change as fast as yuh could say jack Sprat!